STANDAARD FLYERS

Goedkoop in kleine oplage, maar ook voor grotere huis aan huis verspreiding kunnen wij u helpen met elke oplage van uw flyer.

Kies zelf gemakkelijk een formaat en papiersoort zodat je flyer goed opvalt! Laat flyers drukken en gebruik ze voor de promotie van een nieuw product, de opening van een winkel of de aankondiging van een kortingsactie of evenement.

Maak uw lezer nieuwsgierig door op te vallen met vormgeving of papierkeuze.

Hoe duur is drukwerk? Wij leveren goedkope flyers maar ook de exclusievere papiersoorten om uw kwaliteiten uit te stralen met het gedrukte resultaat.

Uit welke flyer formaten kan ik kiezen? Het formaat kunt u zelf kiezen. Standaard maten als A6, A5, A4 zijn mogelijk, maar ook vierkant, langwerpig in verschillende formaten bestaan tot onze mogelijkheden. Een flyer is een voordelige manier om uw bedrijf, evenement of product te promoten maar ook goed te gebruiken als compliment card of bedankkaart voor uw klant.

Tip: maak je flyers uniek door ze te voorzien van nummering of een QR code zodat potentiële klanten eenvoudig op uw site terechtkomen en laat uw flyers drukken bij promotiedrukwerk.be