Goede doelen

Maak een succes van je promotie met ons assortiment van bedrukte producten voor jouw Goede doelen bedrijf! Wij hebben alles wat je kunt bedenken en meer. Denk anders en creatief en je bent zeker van het binnenhalen van klanten.

Meest populaire drukwerk voor goede doelen

Jouw organisatie maakt het verschil! Kies uit onze meest gekozen producten om jouw boodschap zo goed mogelijk te verspreiden, waar je ook bent.

Standaard flyers

Breng je evenement onder de aandacht met gepersonaliseerde flyers, dé manier om mensen te bereiken met jouw visie.

Visitekaartjes

Laat een onuitwisbare indruk achter bij potentiële sponsors en introduceer je organisatie met een visitekaartje.

Brochures

Herinner iedere mijlpaal van je organisatie en geef jouw succesvolle evenementen en initiatieven weer in deze brochures.

Stickers op rol

Jouw initiatief verdient het om opgemerkt te worden! Deel gemakkelijk en snel uit op evenementen als promotiemiddel.

Evenementen en publiciteit

Zorg dat je niet alleen gehoord, maar ook gezien wordt! Met behulp van ons assortiment aan promotionele producten gaat dat zeker lukken.

Posters

Vergroot je bereik en naamsbekendheid met onze verschillende soorten posters. In verschillende maten en materialen, voor ieder doel wat wils!

Roll-up banner

Neem je belangrijkste boodschap gemakkelijk mee naar je volgende bijeenkomst. Onze roll-up banners worden inclusief handige draagtas geleverd!

Strandvlaggen

Zorg dat je op elk evenement opvalt met een duurzame, unieke strandvlag. Onze vlaggen kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

Spandoek met frame

Print je persoonlijke ontwerp, strijdkreet of missie op een spandoek. Zo weet je zeker dat je initiatief de aandacht krijgt die het verdient!

Kleding

Van liefdadigheidsloop tot dagelijks gebruik, wij hebben het voor jou in huis! Bedruk onze kleding om je boodschap in ieders gedachten te houden.

Sport T-shirt

Wandelen, fietsen of hardlopen voor het goede doel: dit is hét perfecte promotiemiddel om jouw organisatie te laten zien op sportevenementen.

Sportshirt met lange mouwen

Deze shirts met lange mouwen houden vrijwilligers warm tijdens campagnes in de buitenlucht en zorgen tegelijk voor een teamgevoel.

Budget hoodie met rits

Ga op comfortabele manier de strijd aan voor het goede doel. Tijdens koude avonden en winterse dagen blijven vrijwilligers warm dankzij deze unisex hoodies.

Goodies

Laat je bezoekers niet met lege handen naar huis gaan. Geef ze een gepersonaliseerde herinnering mee om jouw boodschap onvergetelijk te maken.

Schrijf je in en ontvang
10% korting voor jouw
non-profit organisatie