Fotoboek maken

Je mooiste herinneringen verdienen het om vereeuwigd te worden. Bundel je favoriete foto's in onze kwalitatieve fotoboeken, en droom heerlijk weg bij het doorbladeren van jouw zelfgemaakte aandenken!

Onze favoriete fotoboeken

Discover our range of Photo Albums. Available in A4, A5 and other formats, these photo books will become an ideal present for every occassion.

Fotoboek A4 liggend

Perfect voor prachtige landschapsfoto's en gezellige groepsfoto's. Maak je herinneringen onvergetelijk in dit liggende A4 fotoboek.

1 stuks voor € 20,81

Fotoboek A5 liggend

Bundel al je gezellige groepsfoto's en mooie reiskiekjes compact samen terwijl je de kwaliteit behoud met dit liggende A5 fotoboek.
1 stuks voor € 19,17

Fotoboek M vierkant

Een compact, modern fotoboek om al je favoriete momenten op unieke manier te bewaren, mee te nemen of cadeau te geven!
1 stuks voor € 19,17

Fotoboek A4 staand

Een tijdloos fotoboek waarbij jij tijdens het doorbladeren al je favoriete momenten kunt herbeleven.

1 stuks voor € 20,81

Fotoboek A5 staand

Een compacte bundel van je favoriete herinneringen om overal mee naartoe te nemen en op iedere plek tentoon te stellen.

1 stuks voor € 19,17

Fotoboek L vierkant

Een modern fotobundel met eindeloze mogelijkheden om als cadeau te geven of om je reisfoto's op originele manier te laten zien.
1 stuks voor € 20,81

Ontdek meer over onze fotoboeken

Liggend

Liggende fotoboeken zijn perfect voor groepsfoto's en foto's van de mooiste uitzichten die je hebt gezien. De boeken worden vaak gebruikt als trouwalbums, reisboeken, jaarboeken en verjaardagsgeschenken.

Staand

Staande fotoboeken maken een klassieke indruk en zijn daardoor zowel voor informele als formele bundels te gebruiken. De boeken worden vaak gebruikt voor jaaralbums, professionele portfolio's en urbex fotografie.

Vierkant

De symmetrie van vierkante fotoboeken is perfect voor een Instragram-achtige stijl, minimalistische kiekjes en als modern portfolio. Ze zijn perfect om tentoon te stellen op een boekenplank of koffietafeltje.

Afwerking

Mat

Een matte afwerking zorgt voor een klassieke uitstraling en een diepe sfeer. Deze afwerking is minder gevoelig voor vuil, vermindert schittering en de foto's zien er bij elk type verlichting prachtig uit. Het is perfect voor zwart-wit foto's, formele fotografie en foto's met zachte tinten.