Goodies bedrukken

De beste goodiebag items hebben wij hier voor jou op een rijtje gezet. Goodies bedrukken met jouw logo en een goodiebag samenstellen was nog nooit zo leuk. Laat (potentiële) klanten niet met lege handen naar huis gaan en kies jouw goodies nu!

Sleutelhangers

Flesopeners

Aanstekers

Indoor spellen

Keycords

Bloembollen mix

Flessenhangers

Goodiebag bedrukken

Verover de harten van potentiële klanten op beurzen, feesten en partijen met goodiebags! Ga voor een trendy totebag, papieren goodiebags of een handig rugzakje. Laat je inspireren door ons ruime aanbod aan tassen.

Goodies voor jouw goodiebag

Wat is een goodiebag?

Een goodiebag is een tasje gevuld met kleine geschenken, namelijk goodies, dat gegeven wordt aan klanten, medewerkers of genodigden tijdens een event om mee naar huis te nemen als aandenken. Dé kans om ervoor te zorgen dat (potentiële) klanten jouw bedrijf niet zullen vergeten!

Goodies bedrukken

Jouw logo speelt de hoofdrol in goodiebags. Ook een pakkende slogan kan veel verandering maken. Zorg dat jouw bedrijf zich onderscheid van andere goodiebags met de originele selectie van goodies, daarmee scoor je punten bij klanten! Verras ze door de goodiebag inhoud uniek te maken.

Goodiebags samenstellen

Wij hebben een mooie selectie gemaakt van kleine goodies die gemakkelijk in jouw goodiebag passen. Alle basic goodiebag items vind je hier, zoals aanstekers, sleutelhangers en flesopeners. Andere mooie basic goodiebag items zijn bijvoorbeeld pennen en een waterflesje om de dorst te lessen. Wil je graag wat originele goodiebag inspiratie? Bedenk goed wat er bij jouw bedrijf en evenement past om de goodiebag inhoud te vullen. We zullen je wat goodiebag ideeën geven. Kies voor pepermuntdoosjes in een bruiloft goodiebag, flesjes zonnebrand om weg te geven tijdens een beach tournament of bedruk onze speakers met jouw logo om in de goodiebags te stoppen tijdens een productlancering. Op zoek naar producten voor een goodiebag voor kinderen? Scoor dan gegarandeerd met bellenblaas of jojo's.