Met drukwerk bereik je meer

Drukwerk: je ziet het overal. Kijk maar eens goed om je heen! Reclameborden, informatiefolders, bewegwijzering, officiële brieven, uitnodigingen, aankondigingen... En dan hebben we nog lang niet alle soorten uitingen gehad. Hoewel we steeds meer online doen, blijft offline marketing nog steeds reuze efficiënt. Mits je het goed aanpakt natuurlijk. Wij laten je zien hoe jij meer kunt bereiken met drukwerk!

 


Producten & toepassingen

Heb je het over drukwerk, dan heb je het over enorm veel producten. Van folders tot reclameborden, je kunt het allemaal van je eigen bedrukking voorzien. Inspiratie nodig? We lichten veel populaire producten voor je toe. Wat kun je ermee bereiken, en hoe gebruik je het drukwerk? Hieronder lees je het allemaal!


flyer ontwerpen

Het ontwerp voor jouw perfecte flyer

Een flyer ontwerpen hoeft helemaal niet heel ingewikkeld te zijn. Zelfs als het niet jouw dagelijkse bezigheid is kun je toch een mooi ontwerp maken. Er zijn wel een aantal punten waar je op moet letten.

Lees verder »

5 tips voor het perfecte visitekaartje

5 tips voor het perfecte visitekaartje

Een visitekaartje, het lijkt zo een eenvoudig iets. Het is ook niet ingewikkeld, maar er zijn wel punten waarmee je extra kunt scoren. Speciaal voor jou hebben wij 5 tips voor je op een rijtje gezet.

Lees verder »

poster maken

Wat moet er op een poster staan?

Ze zijn vaak zo gemaakt, dat je aandacht erdoor wordt getrokken. Wist je dat er maar twee seconden nodig zijn om een lezer over te halen? Wij vertellen je hoe je die paar seconden optimaal kan benutten!

Lees verder »


brochure ontwerpen

Zo maak ook jij de perfecte brochure

Een brochure is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van een promotie- of marketingstrategie. Maar hoe zorg jij voor een ontwerp dat er het maximale uit haalt? Wij laten zien hoe!

Lees verder »

folders opmaken

Hoe zorg ik voor de perfecte folder?

De folder is zeer geschikt als je veel informatie kwijt wil en wil verspreiden. Om die reden kun je de folder voor bijna alles inzetten. Maar hoe maak je nou een goede folder? Wij vertellen het je.

Lees verder »

spandoek maken

Spandoeken maken in 3 stappen

Een spandoek is één van de grootste producten die je bij Reclameland kunt bestellen. Maar hoe wordt een spandoek eigenlijk gemaakt? Wij nemen je mee in de verschillende stappen. Lees je mee?

Lees verder »


Alles over afloop en veiligheidsmarges voor je drukwerk

5 tips voor het beste rollup banner design

Als we het over onze meest populaire producten hebben, dan staat de rollup banner bovenin de lijst. Net als bij het andere drukwerk, haal je pas het maximale uit het product met een goed ontwerp.

Lees verder »

reclamebord maken

Met deze tips scoor je met je reclamebordontwerp

Reclameborden zijn op ontzettend veel verschillende manieren in te zetten. Maar hoe zorg je ervoor dat jij jouw doel bereikt? En waar moet je op letten bij het ontwerpen?

Lees verder »

plaatmateriaal bedrukken

Plaatmateriaal in alle vormen en maten!

Plaatmateriaal bedrukken is ontzettend populair. Maar voor welk materiaal kun je het beste in jouw geval kiezen? In dit blog vertellen wij je graag meer over vijf van de meest gekozen materialen.

Lees verder »


sticker marketing

Waarom ook jij stickers moet gebruiken

Heb je het over marketing en specifiek drukwerk voor marketing, dan wordt stickers maken vaak over het hoofd gezien. Zonde! Geen vluchtige marketing, maar een boodschap die blijft hangen.

Lees verder »

ontwerp brochure

Wat moet er in een brochure?

Je bent er over uit en je wilt een brochure laten drukken. Maar hoe pak je dat aan? En nog belangrijker: wat mag er niet ontbreken in een goede brochure? Wij behandelen in dit blog vier punten.

Lees verder »

beursstand inrichten

3 tips voor een succesvolle beursstand

Beurzen zijn hét moment om te netwerken en jouw product of merk aan de man te brengen. Maar hoe maak je zoveel mogelijk indruk op de beurs? Wij geven je tips voor jouw beursstand.

Lees verder »


raamstickers

Vind de perfecte raamsticker

Raamstickers komen in vele soorten en maten. Zoek je een raamsticker voor je uiting, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? We leggen alle verschillen voor je uit!

Lees verder »

bedrukte verpakkingen

Aan de slag met brievenbuspakketjes

Verstuur je regelmatig pakketjes? Gebruik dan een brievenbuspakket! Deze pakketjes zijn een stuk goedkoper. Maak het ontvangen van jouw pakket nog leuker met een bedrukte verpakking.

Lees verder »

boeken drukken

Je eigen boek drukken

Heb jij een goed verhaal geschreven? Of heb je heel veel te vertellen? Maak van jouw verhaal een boek! Het drukken van een boek gaat anders dan een flyer of folder. We laten het je zien!

Lees verder »


je eigen krant drukken

Je eigen krant drukken

Altijd de wens gehad om je eigen krant te laten drukken? Kranten kunnen voor zoveel doeleinden gebruikt worden. We laten je zien hoe het ontwerpen van een krant in zijn werk gaat!

Lees verder »

Cadeaubonnen, nog altijd een goed idee

Waarom cadeaubonnen verkopen?

Verkoop je nog geen eigen cadeaubonnen, giftcards of waardecheques? Zonde! Met een cadeaubon kun je via je huidige klanten jouw klantenbestand eenvoudig vergroten. We laten je zien hoe.

Lees verder »