Rugzakken bedrukken

A combination of useful and thoughtful. That makes printed backpacks the ultimate promotional gift! Having backpacks printed with your logo ensures that people always carry your brand with them. Order your personalized backpack now at HelloprintConnect.

 
  •  

Rugzak standaard

10 stuks voor € 128,31

Drybag

25 stuks voor € 327,89

Rugzak antidiefstal

1 stuks voor € 163,46

Rugzak modern

5 stuks voor € 149,03

Rugzak sport

5 stuks voor € 241,91
€ 48,38 per stuk

Duurzame vilt rugtas

10 stuks voor € 103,03

RPET rugzak

1 stuks voor € 163,46

RFID-antidiefstal rugzak

1 stuk voor € 117,97

Waarom rugzakken bedrukken een positieve impact heeft op jouw bedrijf

Of je nu onderweg bent naar kantoor of een korte zakenreis maakt, HelloprintConnect biedt een ruime keuze gepersonaliseerde rugzakken aan, voor elk doel. Van moderne rugzakken, tot business rugzakken en milieuvriendelijke opties.

We snappen dat het tijdrovend en vermoeiend kan zijn om bij te blijven met de nieuwste en beste marketingmiddelen om de aandacht te trekken. Vraag jezelf af, wat is dat ene ding dat mensen dagelijks nodig hebben? Een tas natuurlijk! Het fijne aan een gepersonaliseerde rugtas is dat mensen hem dagelijks gebruiken - en met het bedrukken van jouw logo op de rugzak wordt jouw merk dus dagelijks verspreid!

Welke soorten rugzakken kan ik bedrukken?

HelloprintConnect biedt gepersonaliseerde rugzakken voor verschillende doelen. Voor de mensen die veiligheid voorop hebben staan, hebben we de Bobby Anti-diefstal rugzak. Op zoek

naar een professionele uitstraling? Dan is de Premium Business rugzak perfect voor jou. Hij is ook nog eens waterafstotend en ideaal voor een laptop! Houd je van buiten zijn, maar ook van comfort? De sport rugzak maakt jouw buitenactiviteit nog beter. En ook als je iets terug wil doen voor het milieu, hebben we ook een aantal milieuvriendelijke opties. Zoals de milieuvriendelijke picknick rugzak.

Rugzakken en rugtassen bedrukken: jouw ideale promotiemiddel

Gepersonaliseerde rugzakken zijn een effectief marketingmiddel, dat ook nog eens dagelijks kan worden gebruik. Dit mooie relatiegeschenk kan natuurlijk gebruikt worden in combinatie met andere relatiegeschenken, zoals een gepersonaliseerde waterfles, thermosfles of met een gave sleutelhanger.

Heb je hulp nodig?

We snappen dat met zo'n ruime keuze aan rugtassen je soms wat hulp kan gebruiken bij het kiezen van de juiste. Daarom staan onze klantenservice medewerkers altijd voor je klaar via de telefoon en chat.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Katoenen tassen

Papieren tassen

Promotie rugzakjes

Sporttassen

Winkeltassen

Reistassen

Koeltassen

Schoudertassen

Documenttassen

Jute tassen