Afhaal- en bezorgservice

Zorg ervoor dat niemand je geweldige maaltijden en aanbiedingen mist met onze producten voor afhalen en bezorgen. Door je eigen bedrukte producten te gebruiken, zorg je voor kwaliteit en marketing voor je merk.

Menukaarten om uit te delen

Enkel gevouwen menukaarten

1000 stuks voor € 59,23

Wikkelvouw menukaarten

1000 stuks voor € 59,23

Zigzag vouw menukaarten

1000 stuks voor € 99,15

Kruisvouw menukaarten

1000 stuks voor € 125,48

Alles voor een vlekkeloze bezorging

Horeca accessoires

Alles perfect, tot het laatste detail. Bekijk hier alle aanvullende benodigdheden voor je afhaal- of bezorgdservice.

Papieren tassen

Door papieren tassen te bedrukken, weet iedereen waar die heerlijke geur vandaan komt.

Stickers op rol

Voor korting, kleine boodschappen of gewoon je logo. Er is een label voor iedere gelegenheid.

Take-away en voedselverpakkingen

Laat jouw merk extra smaken met een gepersonaliseerde bedrukking op deze take-away en voedselverpakkingen!

Zorg ervoor dat iedereen je herkent!

Bedankkaartjes

Geef dat extra goede gevoel aan je klant door ze te bedanken. Grote kans dat ze nog een keer terugkomen!

250 stuks voor € 27,98

Standaard flyers

Samen met je maaltijd of om gewoon uit te delen, laat het niemand ontgaan dat jij de lekkerste maaltijden en beste aanbiedingen hebt!

250 stuks voor € 25,23

Spaarkaarten

Een blije klant is een terugkerende klant. Samen met geweldige maaltijden en mooie aanbiedingen en spaaracties, weet je zeker dat ze terugkomen.

250 stuks voor € 18,85

Standaard posters

Trek de aandacht van elke voorbijganger met een gepersonaliseerde poster. Laat je specialiteiten zien en zorg dat je herinnerd wordt!

25 stuks voor € 31,45

De belangrijkste punten om een succesvolle afhaal- of bezorgservice te runnen

Als respectabel restaurant, wil je er zeker van zijn dat je voor jouw afhaalmaaltijden dezelfde kwaliteit levert als binnenshuis. Om dit te garanderen heb je een paar dingen nodig die ervoor zorgen dat je klanten terugkomen voor een tweede portie.

Je wil dat iedereen weet van je service

Niet alle restaurants bieden afhaal- en bezorgdiensten aan, maar als je dat wel doet, wil je dat in stijl doen en iedereen moet ervan weten. Van mensen die met een lege maag over straat lopen tot iedereen die online is, je wilt zoveel mogelijk zichtbaarheid om je bezorgservice een succes te maken.
Hoe? Ten eerste, waarom zou je geen posters buiten je restaurant ophangen of flyers uitdelen? In het laatste voorbeeld zou je er voordeel uit kunnen halen als je klanten hun lekkere maaltijd online en op sociale media laten zien. Stel je voor dat je jouw meesterwerk van een gerecht in een goed ontworpen verpakking stopt. Als je klanten de doos openen, zullen ze er een foto van willen maken om aan hun vrienden te laten zien. Dat is wanneer je eigen gepersonaliseerde meeneemartikelen zoals papieren servetten of voedselverpakking in actie komen. Als de naam van je bedrijf erop staat, gaat het zeker rond en zullen meer mensen het zien en erover praten!

Je wilt dat klanten blijven terugkomen

Je eten is geweldig, dus alles eromheen moet minstens zo goed zijn en de eerste indruk is altijd belangrijk. De tweede, derde en alle indrukken daarna zijn ook belangrijk, dus het is tijd om de beste service te blijven bieden. Wanneer we denken aan afhaaldiensten, zullen de eerste interacties tussen klanten en jouw producten via de verpakking verlopen. Geleverd in een op maat ontworpen papieren tas ben je er zeker van dat je bedrijf in het beste licht komt te staan.
Stop extra menukaarten in de tas zodat je klanten gemakkelijk contact met je kunnen opnemen voor een tweede keer. Je kunt er ook enkele bedankkaartjes in doen om ze eerder dan later terug te laten komen.