Glaswerk

Op zoek naar bedrukte glazen voor je restaurant of naar een cadeau voor een goede vriend? Bekijk dan hier ons assortiment aan gepersonaliseerde glazen.

Bierglazen

Wijnglazen

Water- en frisdrankglazen

Champagneglazen

Glazen flessen

Whiskey- en shotglazen

Maak de whiskey- en likeurliefhebbers blij met bijbehorende glazen die extra waarde geven aan je drankje.

Het belang van gepersonaliseerde glazen

In het tijdperk van social media is branding van groot belang. Tegenwoordig plaatst iedereen foto’s van hun leven op verschillende social media. Denk bijvoorbeeld aan mensen die een foto maken van hun drankje en lunch en het delen op instagram of facebook. Deze kans kan je niet voorbij laten gaan. Maak optimaal gebruik van deze trend en groot jouw merkbekendheid. Laat jouw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp bedrukken om al je glazen. Door gepersonaliseerde glazen te hebben, zal jouw logo en bedrijf een veel groter bereik krijgen. Hierdoor kan je dus profiteren van gratis promotie, en wie wil dat nou niet?

Wat zijn de voordelen van glazen laten bedrukken?

Er bestaan veel verschillende soorten glazen, zoals wijnglazen, champagneglazen, bierglazen, frisdrank glazen en waterkannen en deze kunnen allemaal bedrukt worden. Elk glas is nuttig voor meerdere gelegenheden en heeft een lange levensduur. Het laten bedrukken van gepersonaliseerde glazen is zonder twijfel een fundamentele strategie om je te onderscheiden van de rest van de (catering)bedrijven. Momenteel is de focus van veel marketingstrategieën om de ervaring van klanten te maximaliseren en uniek te maken. Om dit te doen personaliseren veel bedrijven verschillende producten binnen hun onderneming, van servies en bestek tot meubels, en profiteren van de vele voordelen.

Glazen bedrukken heeft veel voordelen. Het zorgt ervoor dat je gehele servies er hetzelfde uitziet. Dit geeft een professionele uitstraling. Daarnaast is glaswerk bedrukken een goede manier om de zichtbaarheid van je merk te vergroten, een goede reputatie op te bouwen en speciale relaties met je klanten te creëren. Genoeg redenen om dit ook te doen! Het koppelen van je merk aan leuke momenten en positieve ervaringen kan enorm bijdragen aan de perceptie die klanten van je bedrijf hebben. Normaal gesproken is een drankje een sociale gebeurtenis die samen gaat met goede tijden met vrienden, familie of collega's. Het gebruik van bedrukte glazen is dus erg belangrijk voor je bedrijf. Op deze manier zullen je klanten een positieve associatie hebben met je merk en bedrijf. Zorg dat je klanten bij elke slok aan je denken en een lach op hun gezicht krijgen.

Waarvoor worden deze glazen gebruikt?

Glazen bedrukken is ideaal voor bedrijven, en kan in talloze gelegenheden en situaties nuttig zijn. Heb je een café, een bar, een restaurant, een hotel, een cateringbedrijf, of een ander bedrijf, stichting of vereniging, dan kunnen bedrukte glazen praktischer zijn dan je denkt. Hier zijn enkele ideeën hoe je ze zou kunnen gebruiken:

- Relatiegeschenk: verras je klanten of collega's met een volledig exclusief geschenk op speciale dagen. Het is een origineel relatiegeschenk en heeft een lange levensduur. Bedrukte glazen zijn originele producten die kunnen worden gebruikt om een nieuwe service of product te promoten, een nieuwe relatie met een partner of de opening van een nieuwe winkel of kantoor te vieren.

- Evenementen: glazen bedrukken en deze weggeven op een belangrijk evenement kan hetgene zijn waarmee je je onderscheid van de concurrent. Geef een glas met logo aan de bezoeker mee als bedankje voor hun komst en zorg ervoor dat je merk 24 uur per dag zichtbaar is voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan vergaderingen, gastronomische evenementen, beurzen, bruiloften, jubilea en feesten.

- Voor intern gebruik: geef je bedrijf een professionele uitstraling en versterk de bedrijfsidentiteit van je merk met gepersonaliseerd glaswerk en overig servies. Er is niets professioneler dan glazen met het eigen logo. Dit zorgt voor om een unieke sfeer in je bedrijf.

HelloprintConnect heeft een ruim assortiment aan krasbestendig en vaatwasserbestendig glaswerk. Of je nou op zoek bent naar wijnglazenchampagneglazenbierglazen, of andere drinkwaren, alles vind je op één plek bij HelloprintConnect. Wij helpen graag om elk idee tot een perfect resultaat te brengen. Glazen laten bedrukken gaat bij ons zonder moeite en is zo geregeld. 

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Tafelkleden

Menukaarten

Tafelaccessoires

Kartonnen bekers

Keukenaccessoires

Wijnaccessoires