Kaarten en uitnodigingen drukken

Kaarten blijven persoonlijk en populair voor speciale gelegenheden. Welk doel je ook hebt, wij hebben een passende kaart voor je.

Klassieke kaarten

Wenskaarten

100 stuks voor € 39,33

Ansichtkaarten

100 stuks voor € 20,97

Kerstkaarten

100 stuks voor € 26,82

Uitnodigingen

100 stuks voor € 24,78

Cadeaubonnen

100 stuks voor € 16,93

Een speciale afwerking voor een speciale boodschap!

Wenskaarten met exclusieve afwerking

100 stuks voor € 71,06

Bloeikaarten

100 stuks voor € 315,69

Milieuvriendelijke vouchers

100 stuks voor € 17,70

Vouchers met exclusieve afwerkingen

25 stuks voor € 34,95

Ansichtkaarten met exclusieve afwerkingen

1000 stuks voor € 285,17

Kaarten voor speciale gelegenheden

Trouwkaarten

100 stuks voor € 53,21

Geboortekaartjes

100 stuks voor € 53,21

Verhuiskaarten

100 stuks voor € 33,71

Fotokaarten

100 stuks voor € 20,97

Bedankkaartjes

100 stuks voor € 18,44

Veelgestelde vragen

Bij Promotiedrukwerk.be streven we ernaar het hele jaar door concurrerende prijzen aan te bieden. De prijzen variëren echter wel door factoren als: hoeveelheden, materialen, maten, accessoires en leveringsopties.een stappenplan waar we alle belangrijke punten voor bij het visitekaartjes maken op een rijtje hebben gezet en zorg ervoor dat je niks vergeet!

Wij bieden verschillende doorlooptijden voor onze gepersonaliseerde kaarten. Dit kan variëren van een dag levering tot langer, afhankelijk van de details van het gekozen ontwerp en het type levering. Meestal duurt het echter niet langer dan 5 dagen.

Onze kaarten worden gedrukt met behulp van digitale druktechnieken, waarbij gebruik wordt gemaakt van vier kleuren (CMYK) met toners en inkten om digitale bestanden af te drukken. Dit is het beste voor het drukken van gedetailleerde ontwerpen met meer dan vier kleuren en nuances. Je kunt er dus zeker van zijn dat de drukkleuren zo dicht mogelijk bij uw originele ontwerp komen. Bovendien is het kosteneffectief voor kleine drukwerken.

Alle kaarten en uitnodigingen kunnen met enveloppen worden geleverd. Deze optie kan worden gekozen in elk van de opties/aanpassingen van het product. Belangrijk om te weten is dat alle gekozen enveloppen bij het personaliseren van je kaart of uitnodiging in het wit worden geleverd. Als je gepersonaliseerde enveloppen wilt, kun je hier

Gezien de verscheidenheid aan situaties waarvoor elke kaart of uitnodiging kan worden gebruikt, zijn er evenzoveel soorten kaarten die je kunt gebruiken. Misschien wil je schattige lettertypes en een Glanzende afwerking gebruiken, of je kan een meer energieke vibe overwegen met een Metallic goud materiaal dat glittert als je het aanraakt. Of misschien wil je gewoon je toewijding aan duurzaamheid laten zien met gerecycled papier of biologisch afbreekbare kaarten die gemaakt zijn met 100% groene energie. Wat je ook kiest, onze grote keuze aan afwerkingen en materialen zal zeker aan jouw wensen voldoen. Dus, test wat uit; pas aan, personaliseer en vind de perfecte kaart voor jou!

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Flyers

Folders

Visitekaartjes

Posters

Boekjes

Roll-up banners