Stickers drukken en bestellen

Goedkope stickers bedrukken? Voor elk doel en van alle formaten hebben wij een sticker die daarbij past. Stickers bestellen met je naam, logo en eigen ontwerp. Blijf plakken en laat je stickers goedkoop maken bij HelloprintConnect!

Onze best verkochte bedrukte stickers

Standaard stickers

1000 stuks voor € 30,55

Stickers op vel

1000 stuks voor € 36,06

Stickers op rol standaard

1000 stuks voor € 43,85

Vinyl stickers

1000 stuks voor € 8,99

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Bekijk ook onze andere stickers

Kleine stickers

Op zoek naar sticker van klein formaat om voor je verpakkingen of productinformatie? Dan zit je bij deze stickers (groottes tot A4) goed.

Grote stickers

Wil je opvallen en de aandacht trekken? Wijs dan bezoekers en klanten de weg of versier je muur, raam of vloer met onze sticker met grote formaten!

Stickers op rol

Met of zonder dispenser, onze grote assortiment aan stickers op rol en de vele materialen zijn er voor elke gelegenheid!

Verpakkingstapes

Je pakketjes verzenden wordt nu nog persoonlijker en promotioneler met bedrukte tapes met logo!

Stickers drukken voor elk doel!

Groot, klein, doming of op rol... Stickers en labels komen in verschillende formaten, vormen en materialen. Daarom dienen ze perfect voor al jouw promotionele en informatieve behoeften en wensen. Laat je eigen stickers bedrukken en zie jouw merkbekendheid groeien in no-time! Ontdek een aantal veel voorkomende toepassingen van bedrukte stickers om je op weg te helpen.

Promoot je merk

Perfect voor het bedrukken van logo's of slogans; onze stickers in kleine formaten zijn ideaal om te verspreiden, overal. Nog handiger is dat ze voorgesneden geleverd worden.

Promoot een aanbieding

Voer je een campagne of geef je korting? Laat het iedereen weten met een bedrukte raamsticker, speciaal met jouw aanbieding (combineer met neon stickers op rol voor een maximaal effect!)

Begeleid klanten & bezoekers

Wil je klanten begeleiden in een winkel, afstand bepalen tussen klanten of bezoekers begeleiden in de buitenlucht? Dan zijn vloerstickers en andere grote formaat stickers zijn perfect voor jou.

Personaliseer je verpakkingen

Ideaal voor labelen. Groei je merkbekendheid en maak je pakketje, product of maaltijd af en laat je eigen labels bedrukken.

Schrijf het op

Wil je een persoonlijke aanpak uitproberen? Kies dan beschrijfbare stickers op rol. Handig als je bijvoorbeeld een datum, als naamsticker of kleine boodschap kwijt wilt.