Folders drukken

Schud je te veel tekst uit je mouw? Denk aan een vouw! Uitstekend om je diensten en/of producten overzichtelijk te beschrijven.

Enkelvouw folders

Met enkelvouw folders wordt het papier één keer gevouwen, waardoor 4 pagina's gevormd worden met genoeg ruimte om gemakkelijk jouw bedrijf te promoten.

1000 stuks voor € 59,23

Wikkelvouw folder

Een wikkelvouw is wanneer je twee keer dezelfde kant op vouwt. Ideaal voor afhaal menu's, prijslijsten, bedrijfsintroductie folders en evenement brochures.

1000 stuks voor € 55,65 € 49,99

Zigzagvouw folders

De drie delen van de vouw zijn even breed, zodat ze netjes over elkaar vallen na het vouwen. Ideaal voor bedrijfsintroductie folders en evenement brochures.
1000 stuks voor € 58,07

Wikkelvouw folders (8 zijdes)

Een wikkelvouw met zijdes is een extensie van de normale wikkelvouw. Ideaal voor veel informatie op instructiefolders, marketingbrochures en prijslijsten.

1000 stuks voor € 108,52

Kruisvouw folders

Bij een kruisvouw wordt het papier twee keer gevouwen, de tweede vouw staat loodrecht op de eerste vouw. Ideaal voor parkkaarten en evenementbrochures.

1000 stuks voor € 125,48

Zigzagvouw folders (8 zijdes)

Deze zigzagvouw folder met zijdes is een extensie op de normale zigzagvouw. Ideaal voor veel informatie op bedrijfsintroductie folders en evenementbrochures.

1000 stuks voor € 93,88

Ben je op zoek naar Flyers (ongevouwen)?

Heb je een kortere boodschap? Deel hem dan uit met flyers!

Geef je folder de perfecte afwerking!

Glanzend

Perfect wanneer je veel afbeeldingen in je design hebt om een extra glans toe te voegen!

Beschrijfbaar

Kies deze optie wanneer je een folder beschrijfbaar wilt maken. Hou er rekening mee dat afbeeldingen hierdoor wat 'doffer' kunnen worden.

Mat

De beste afwerking als je een combinatie hebt van tekst en afbeeldingen, omdat het niet teveel glanst en de tekst daardoor goed leesbaar blijft.

Milieuvriendelijk

Ons 80 grams hergebruikt papier is de perfecte keuze voor iedereen die bewust met zijn of haar invloed op het milieu om wil gaan.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Flyers

Visitekaartjes

Boekjes

Posters

Kaartjes en uitnodigingen

Roll-up banners