Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes drukken? Door het geven van je visitekaartje zorg je ervoor dat je geen potentiële kansen mist, simpelweg omdat je vergeten bent je telefoonnummer te geven. Vind hier onze meest populaire visitekaartjes of zoek op materiaal en afwerking. Visitekaartjes drukken doe je bij Promotiedrukwerk.be.

Standaard visitekaartjes

Onze standaard visitekaartjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit en bieden een ruime keuze aan papiersoorten en materialen.

Duurzame visitekaartjes

Kies jij voor milieuvriendelijk? Bestel onze duurzame visitekaartjes en laat zien dat jij bewust bezig bent!

Visitekaartjes met foliedruk

Om een specifiek deel in je ontwerp op te laten vallen, kan je voor deze foliedruk gaan. Kies uit ons ruime, unieke aanbod!

Luxe visitekaartjes

Speciale papiersoorten voor speciale kaartjes. Metallic goud, zilver, hout en nog veel meer!

Visitekaartjes bestellen op materiaal

Plastic visitekaartjes

Bekijk ons ruime aanbod aan plastic visitekaartjes. Ga voor visitekaartjes met een lange levensduur!

Houten visitekaartjes

Geef je visitekaartjes een natuurlijke look! Laat een onvergetelijke indruk achter op de klant met onze houten visitekaartjes.

Visitekaartjes PMS

Jouw kleuren zijn belangrijk op je vistiekaartjes. Visitekaartjes printen met pantone kleuren kan eenvoudig en snel.

Multilayer visitekaartjes

Deze visitekaartjes hebben drie lagen papier met een gekleurde middenlaag. Kies uit een rijk aanbod aan kleuren!

Visitekaartjes bestellen op afwerking

Dubbelzijdige visitekaartjes

Bestel gemakkelijk dubbelzijdige visitekaartjes en zorg dat alle belangrijke informatie terug te vinden is.

Gevouwen visitekaartjes

Het zit 'm in de details! Ga voor de gevouwen visitekaartjes als je wat extra ruimte nodig hebt.

Gelamineerde visitekaartjes

Geef jouw klanten een extra stevige visitekaartje. Benadruk met laminering bovendien jouw bedrijfsidentiteit!

Visitekaartjes drukken: voor welk materiaal ga jij?

Als bedrijf is het erg belangrijk om een passende en herkenbare huisstijl te hebben. Visitekaartjes kunnen hier goed bij helpen. Met allerlei verschillende soorten visitekaartjes kan het zo zijn dat je niet weet wat het beste bij jou past. Wij helpen je opweg.

Veelgestelde vragen

Visitekaartjes drukken, een geweldig middel om jouw contactgegevens makkelijk te verspreiden. Het doel van een visitekaartje is dat mensen gemakkelijk contact met je kunnen opnemen. Wat moet er op een visitekaartje staan? Denk aan logo, naam, functie en contactgegevens. Vind via deze link een stappenplan waar we alle belangrijke punten voor bij het visitekaartjes maken op een rijtje hebben gezet en zorg ervoor dat je niks vergeet!
Het standaard formaat van een visitekaartje is 85 mm breed en 55 mm hoog. Het creditkaart formaat is 86x54mm met afgeronde hoeken. Visitekaartjes laten drukken op een gevouwen variant geeft hetzelfde formaat als de klassieke visitekaartjes wanneer het kaartje dichtgeklapt is(85 mm x 55 mm). Lees hier meer over visitekaartje formaten.
Of je nou op zoek bent naar 100 visitekaartjes, 1000 visitekaartjes of graag 500 visitekaartjes drukken wilt, bij ons zit je goed! Eenvoudig en goedkoop 500 visitekaartjes drukken is zo gebeurd en daarmee kan je weer even door! Aan het einde van de productpagina kies je jouw gewenste oplage en ziet direct de bijpassende prijs. Visitekaartjes bestellen doe je bij HelloprintConnect zodat je er zeker van best dat je de laagste prijs betaalt, welke oplage je ook kiest!

Onze standaard visitekaartjes heb je al binnen één werkdag in huis. Maar net als bij veel van onze producten, is de levertijd afhankelijk van de door jou gekozen afwerking. Visitekaartjes bestellen met een bijzonder effect of speciale materiaal soort draagt een langere levertijd met zich mee. Dit komt omdat deze afwerkingen extra droogtijd vragen in de productie. Je vindt de snelste levertijd voor jouw gekozen kaartje altijd aan het einde van de product-selectie pagina.