Handdoeken bedrukken

Wil je dat jouw merk geassocieerd wordt met comfort, functionaliteit en luxe? Dan zijn gepersonaliseerde handdoeken iets voor jou.

Hamamdoeken

10 stuks voor € 280,24

Budget hamamdoeken

10 stuks voor € 142,96

XXL hamamdoeken

  • Ideaal voor picknicks of dagen aan het strand
  • Ideaal om te delen
  • Handgemaakt
100 stuks voor € 278,67

Luxe hamamdoeken

100 stuks voor € 164,39

Sneldrogende handdoeken

Vanaf € 3,37 per stuk

Volledig bedrukte handdoeken

  • Katoen- polyestermix van hoge kwaliteit
  • Enkelzijdige bedrukking in full colour
  • Al beschikbaar vanaf 1 stuk
Vanaf € 6,92 per stuk

Badhanddoeken

Vanaf € 9,65 per stuk

Strandhanddoeken

Vanaf € 16,74 per stuk

Gepersonaliseerde Handdoeken

Het is een item dat veel van ons eigenlijk iedere dag gebruiken, maar er niet echt bij stilstaan. Maak een handdoek bijvoorbeeld wat unieker door deze te personaliseren, bijvoorbeeld voor een giveaway of als cadeau. Het is heel eenvoudig, je stuurt ons jouw ontwerp op en wij bedrukken de handdoek voor jou!

Kwaliteit is een van de meest belangrijke dingen om in het achterhoofd te houden tijdens het bedrukken van handdoeken. HelloprintConnect biedt veel soorten handdoeken aan van hoge kwaliteit, die zacht en comfortabel voor de huid zijn. Ze kunnen gebruikt worden op veel verschillende manieren, bijvoorbeeld tijdens een work-out in de sportschool of na het douchen. Maar, een handdoek kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld een bepaald bedrijf te

promoten.

Bestel Gepersonaliseerde Handdoeken Bij HelloprintConnect

Je hebt het misschien nog niet door, maar gepersonaliseerde handdoeken van hoge kwaliteit kunnen het leven heel veel makkelijker en beter maken. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer na te denken over een cadeau wat je nog moet geven aan een vriend of familie. Om helemaal een indruk te maken, zou je geborduurde handdoeken kunnen bestellen. Je kunt er digitaal foto’s op laten printen, bijvoorbeeld van een bepaalde herinnering. Als bedrijf zou je er een logo of bedrijfstekst op kunnen laten zetten. Dit is bijvoorbeeld een leuk cadeau als relatiegeschenk en bovendien ook goed voor het bouwen aan een bepaald merk.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Interieurtextiel

Fotoproducten

Stoelen

Meer interieurdecoraties