Bedrukte Powerbanks

Blijf de hele dag opgeladen met gepersonaliseerde powerbanks! Bedruk ze met je eigen ontwerp of logo en je bent de hele dag bereikbaar.

Powerbank ovaal

10 stuks voor € 78,99
€ 7,90 per stuk

Powerbank smal

10 stuks voor € 113,16
€ 11,32 per stuk

Bamboe powerbank draadloos opladen

10 stuks voor € 191,10
€ 19,11 per stuk

Powerbank extra power

10 stuks voor € 174,67
€ 17,47 per stuk

Powerbank aluminium

30 stuks voor € 215,99
€ 7,20 per stuk

USB credit card vorm

Binnenkort weer online

Een powerbank bedrukken: is het jouw tijd waard?

De powerbank, ookwel externe batterij, is bezig met een opmars. Misschien heb je er zelf een, in plaats van een setje batterijen die je meesleept? Dan weet je inmiddels dat het een onmisbaar accessoire is voor iedereen die niet constant bij een stopcontact in de buurt is! We vertrouwen steeds meer op onze telefoons, tablets en computers gedurende de dag en – helaas – hebben deze geen eindeloze batterijcapaciteiten. Als het batterij-lampje ineens begint te knipperen, ben je maar wat blij als je een portable lader op zak hebt!

Tegenwoordig zijn uitneembare batterijen minder voorkomend, maar zijn de batterijen in de toestellen herlaadbare. In de meeste gevallen haal je de dag nét niet op een volle lading en heb je niet de tijd om bij de muur te wachten tot het apparaat weer is opgeladen. Dat is waar een powerbank bedrukken aantrekkelijk wordt! Een powerbank met logo of slogan is een goede manier om jouw doelgroep te blijven herinneren aan jouw merk. Waarom?

Een externe batterij is een noodzaak voor iedereen die bereikbaar moet blijven – en daarom een advertentiemiddel die jouw doelgroep zal waarderen. Niemand gooit een manier om een telefoon op te laden weg, zeker niet als het een powerbank met opdruk is. Van alle mobiele accessoires wordt de powerbank als een van de meest bruikbare gezien: compact en lichtgewicht, altijd om staat om je weer even op te laden.

Powerbank met logo: past het bij jouw bedrijf?

Met de groei van de smartphones en tablets is de drang om ‘verbonden’ te blijven alleen maar toegenomen. Dit schept een goede mogelijkheid voor bedrijven om hun logo extra naar buiten te brengen. Met een bedrukte powerbank als relatiegeschenk onderscheid jij jezelf van de concurrentie en krijg je een positieve plek in jouw doelgroep hun perceptie! Zo kan een powerbank bedrukken twee voordelen hebben. Allereerst zorg je ervoor dat er altijd batterij is om zaken te doen, ten tweede ziet jouw doelgroep op ieder laadmoment jouw merk weer voorbij komen. Een powerbank met logo blijft waarschijnlijk een stuk langer gebruikt worden dan een ander, standaard relatiegeschenk.

Doordat de meeste mensen onderweg gewoon doorwerken, weet je zeker dat een powerbank laten bedrukken het geld dubbel en dwars waard is. Het is een veel te bruikbaar item om thuis te laten liggen. Eenmaal opgeladen werkt een powerbank met logo als een mobiele advertentie. Men legt hem even op het tafeltje in het café, in de trein of neemt hem mee naar de kroeg. Zo wordt jouw merk een betrouwbare bron van zaken – en energie! Iedere keer dat een van jouw relaties’ herlaadbare apparaten een lege batterij krijgt, ziet hij een bedrukte powerbank. Als je slim inspeelt op hun behoefte om altijd bereikbaar te zijn, zorg je ervoor dat het jouw logo is dat men ziet. Het bouwt mee aan de branding van jouw merk en de perceptie van hoe behulpzaam jouw merk is. Door de herbruikbaarheid van het product is het een hele kosteneffectieve manier om jouw naamsbekendheid te vergroten en is het verstandig, welk bedrijf je ook hebt, in ieder geval te bedenken wat een powerbank bedrukken voor jou kan betekenen!

Bedrukte powerbank: waar moet je op letten?

Zoals alle producten kun je een powerbank laten bedrukken in verschillende vormen, ontwerpen en groottes. Dit is een kwestie van bedenken wat het beste bij de rest van jouw huisstijl past. Daarnaast is het belangrijkste detail: welke batterijcapaciteit vind ik geschikt? Daarvoor kun je het aantal Milliampère-uur (mAh) als maatstaf nemen. Dit is de eenheid waarmee wordt aangegeven hoe groot de batterij is. Om dit in perspectief te geven: alles boven de 3.000 mAh is genoeg voor de gemiddelde smartphone, een tablet heeft ongeveer 6.000 tot 8.000 mAh nodig.

 

Een powerbank bedrukken hoeft niet duur te zijn. Zeker in hoge oplagen is de prijs per stuk zeer aantrekkelijk! De externe batterij heeft een gebruiksaanwijzing en kabeltje meegeleverd. Denk je dat jouw doelgroep ook geen tijd heeft om de externe battery packs op te laden? Dan kun je zelfs kiezen voor een model met zonnepanelen, handig voor iedereen die buiten werkt! Zo kun je ook dit relatiegeschenk precies afstemmen op jouw doelgroep. 

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

USB sticks

Computeraccessoires