T-shirt bedrukken

Bestel je eigen bedrukte T-shirts hier, en
laat je logo of merk met trots zien!

Ons aanbod aan T-shirts

Budget T-shirts

Basic T-shirts

Premium T-shirts

Duurzame T-shirts

Sportshirts

Tricorp werk T-shirts

Onze meest populaire T-shirts

Kun je niet kiezen? Bekijk onze meest populaire T-shirts!

Budget T-shirt met ronde hals regular fit

Vanaf € 2,23 per stuk

Basic T-shirt met ronde hals

Vanaf € 3,58 per stuk

Premium T-shirt met ronde hals

Vanaf € 4,86 per stuk

Duurzaam unisex T-shirt met ronde hals

Vanaf € 5,93 per stuk

Toch op zoek naar iets anders?

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen probleem! Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een gepersonaliseerde offerte.

T-shirt bedrukken: zo boost je jouw naamsbekendheid


Als jij de eigenaar van een bedrijf bent, groot of klein, ben je waarschijnlijk constant op zoek naar manieren om jouw merk, product en missie te promoten. Er zijn genoeg manieren te vinden om jouw naamsbekendheid te boosten, maar als het op mate van stijl en pragmatiek aankomt, zijn er weinig zo doeltreffend als een T-shirt bedrukken. Bedrukte shirts zijn een geweldige manier om jouw logo en bedrijfsnaam aan de wereld te laten zien. Je kunt ze niet alleen ontwerpen per kleur en stijl, maar ook van sport tot casual. Jouw shirt bedrukken is een kostengerichte manier om jouw tekst en boodschap aan jouw doelgroep te laten zien!

Goede kwaliteit is cruciaal voor een goede en blijvende indruk. Klanten en medewerkers houden net als iedereen van gratis spullen – maar kwaliteit zorgt ervoor dat ze jouw shirts blijven dragen! Als je wilt dat jouw prints lang meegaan, moet je een shirt bedrukken bij een bedrijf dat gebrand is op kwaliteit. Maar het moet natuurlijk niet ten koste gaan van de portemonnee. Daarom is hoge kwaliteit, in combinatie met de laagste prijs, de jackpot. Met de juiste precisie en ervaring, kan textiel ervoor zorgen dat jouw naamsbekendheid sky high wordt onder jouw doelgroep. Of je dit nu gebruikt als weggevertjes of als manier om jouw bedrijf eenheid uit te laten stralen, houd in gedachten dat alles draait om de juiste materialen en prints. Kwalitatief en goedkoop T-shirts bedrukken, dat vind je bij HelloprintConnect.

Shirtjes bedrukken - en de voordelen daarvan


Shirtjes bedrukken: het heeft vele voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel van een T-shirt bedrukken is dat het een super praktische manier is om de bekendheid van jouw bedrijf uit te bouwen. Iedere keer als iemand jouw bedrukte T-shirt draagt, straalt deze de goedkeuring van jouw merk uit. Een shirt laten bedrukken is daarmee niet alleen een middel voor bekendheid, ook een middel waarmee je draagvlak creëert. Zelfs een eenvoudig katoenen shirt met korte mouwen helpt hierbij. Het goedkoop laten maken van bedrukte T-shirts is een voordeel beleven aan een manier van adverteren die mobiel is. iedereen die bedrukte T-shirts draagt, draagt jouw marketing en logo met zich mee!

De verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen bij een T-shirt laten bedrukken zorgen ervoor dat het item precies bij jouw voorkeur past. Iedere keer dat iemand jouw eigen kleding aantrekt, weet hij weer wat jouw bedrijf doet en voor hem kan betekenen.

T-shirt bedrukken online


Er zijn meer dan genoeg manieren om het meeste uit jouw bedrukte promotie te halen. Een T-shirt bedrukken online, bijvoorbeeld. Zo kun je een T-shirt laten bedrukken dat wit, zwart, blauw, rood of een andere kleur heeft, zodat je er altijd een hebt die goed past bij je outfit en bestemming. Zo kun je bijvoorbeeld een shirt laten bedrukken voor promotionele evenementen of fundraisers. Zo laat je zien dat iedereen er trots op is om donaties op te halen voor jouw bedrijf.

Als je een aantal maten over hebt, kun je ervoor kiezen om deze uit te delen bij een evenement. Denk bijvoorbeeld aan een give-away of een loterij. Een T-shirt bedrukken is niet alleen een investering in promotie voor jouw bedrijf, ook in de relaties met jouw merk. Geef ze bijvoorbeeld weg als een klant jou als partner heeft aangeraden, als blijk van dank, of als jullie samenwerking nog een jaar wordt verlengd.

Een andere voor de hand liggende manier van textiel is om teamgevoel te kweken en een consistent imago voor jouw bedrijf neer te zetten. Veel bedrijven laten voor hun medewerkers een shirt bedrukken om een informele en herkenbare look te creëren. Je kunt als organisatie zo uitstralen dat jouw medewerkers trots zijn dat ze voor jou mogen werken. Bovendien hebben potentiële klanten je extra snel gevonden, omdat ze weten naar welke shirts ze moeten zoeken! Dat allemaal behaal je met shirtjes bedrukken.

T-shirts maken en ontwerpen


Het maken en ontwerpen van T-shirts heeft verschillende mogelijkheden en duizenden opties. Voor verschillende doeleinden heb je verschillende keuzes. Kom je er toch niet helemaal uit? HelloprintConnect staat altijd voor je klaar! Onze experts helpen je graag bij T-shirts maken en ontwerpen.

Wil je je merk zo goed mogelijk promoten? Laat je logo dan bedrukken op een creatieve, opvallende manier! Bedrukte shirts vallen zeker op tussen de mensen en laat iedereen weten wie jij bent. Sta je bijvoorbeeld op een evenement of beurs? Laat duidelijk zien wie waar hoort en promoot de naam van je bedrijf of evenement. Eenheid is key! Wil je toch nog advies over hoe jij het beste je ontwerp kunt weergeven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij streven naar het beste resultaat voor jouw bedrukte shirts!

Bij HelloprintConnect kun je een T-shirt laten bedrukken dat stijlvol en klaar voor intensief gebruik is. Met onze standaard voor kwaliteit kan ook jouw bedrijf textiel als een marketingmiddel gebruiken. Zo werken we samen aan jouw promotie!

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Polo's

Truien

Jassen

Hoodies

Petten

Mutsen

Sportaccessoires

Interieurtextiel