Kleine stickers bedrukken

Klein in formaat, maar groots in impact. Kleine stickers zijn handig en effectief in te zetten voor verschillende doeleinden. Vergroot bijvoorbeeld de zichtbaarheid van je merk, maak je pakketjes af of zet stickers in voor je promoties.

 

Onze best verkochte kleine stickers

Standaard stickers

1000 stuks voor € 30,55

Stickers op vel

1000 stuks voor € 36,06

Stickers op eigen formaat

Binnenkort weer online

Kleine vinyl stickers

1 stuks voor € 8,99

Vegan stickers

250 stuks voor € 16,43

Doming stickers

100 stuks voor € 64,12

Kleine stickers voor divers gebruik

Laptop stickers

1 stuks voor € 13,40

Flesetiketten

250 stuks voor € 25,42

Stickers met foliedruk

250 stuks voor € 99,84

Naamstickers

250 stuks voor € 21,81

Envelop stickers

Binnenkort weer online

Heb je liever je kleine stickers op rol?

Handig te gebruiken als label. Onze stickers op rol zijn zowel met als zonder dispenser beschikbaar en ook op maat.

Glanzende witte stickers op rol

1000 stuks voor € 47,41

Standaard stickers op eigen formaat

Vanaf € 6,21 per stuk

Stickers op rol (zonder dispenser)

1000 stuks voor € 118,26

Beschrijfbare stickers op rol

1000 stuks voor € 55,99

Stickers: Verspreid je merk overal!

De concurrentie in de marketingindustrie is tegenwoordig moordend. Nu elk merk het andere weer probeert te overtreffen, kan het een uitdaging zijn om manieren vinden om de concurrentie voor te zijn. Gelukkig zijn er talloze efficiënte marketingtools die je kunt gebruiken, zoals stickers bedrukken.

Bij HelloprintConnect bieden wij een breed assortiment aan stickers die jou helpen je concurrentie achter je te laten. Laten we de voordelen van onze hoge kwaliteit stickers bespreken.

Ze zijn veelzijdig

Onze stickers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan vormen, kleuren en maten, waardoor je ze op bijna alles kunt gebruiken. Je kunt ze op producten plakken of op evenementen uitdelen. Je kunt ze ook gebruiken op folders, brochures en flyers. Zo kun je jouw marketingstrategie efficiënt ondersteunen. Je kunt zelfs van de gelegenheid gebruik maken om createf te zijn met het ontwerpen van stickers.

Ze zijn informatief

Je kan onze stickers gebruiken om je boodschap over te brengen aan klanten. Ook kun je jouw motto of een belangrijk onderdeel van je product laten zien. Contactgegevens of

bedrijfsinformatie kunnen ook op onze stickers worden bedrukt. Zo verhoog je merkbekenheid bij klanten en kun je klanten oproepen tot actie. Je hoeft bijvoorbeeld alleen maar een kortingscode of een andere aanbieding op je sticker te drukken en deze aan te laten vullen op andere producten.

Ze zijn de (lage) prijs waard

Kleine stickers zijn geweldig vanwege de waarde die je krijgt voor wat je neerleft. In vergelijking met andere marketingtools kun je voor een lagere prijs duizenden touchpoints uitdelen aan (potentiële) klanten. Dat wordt alleen maar beter in combinatie met andere marketingtools of campagnes. Dit samen met HelloprintConnect's gratis levering en je vindt nergens een betere prijs-kwaliteitverhouding.

Langdurig gebruik

Onze stickers zijn niet alleen kostenefficiënt, maar ook duurzaam, waardoor ze een goede investering zijn. Stel je voor dat je voor een kleinere prijs betaalt, maar de voordelen voor lange termijn zijn. Dit betekent dat je waarschijnlijk meer rendement uit je investering haalt en dat je dat een break-even situatie geeft.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Stickers op rol

Tafelkleden