Bierglazen bedrukken

Brouw het perfecte cadeau met je eigen gepersonaliseerde bierglazen! Bedruk ze met je logo of een ander leuk ontwerp, voor de echte bierliefhebber.

Bierpul

36 stuks voor € 233,67

Bierpul rond

36 stuks voor € 235,51

Bierpul Oktoberfest

36 stuks voor € 286,11

Bierpul Oktoberfest groot

36 stuks voor € 360,63

Bierglas fluitje

36 stuks voor € 156,39

Bier glas hoog

36 stuks voor € 238,27

Bierglas Belgisch

36 stuks voor € 265,87

Bierglas fluitje

36 stuks voor € 206,07

De kracht van het juiste bierglas

Het juiste bierglas maakt de smaakbeleving compleet. Het aanbod aan bierglazen bestaat uit allerlei verschillende modellen, dat geldt ook voor onze bierglazen. Van chique voetglazen tot grote pullen. Je vindt het in ons assortiment. Bierglazen van de grote biermerken zijn in overvloed te krijgen, maar bierglazen bedrukken met jouw eigen logo is veel origineler. Het glaswerk en de bedrukking zijn vaatwasserbestendig en krasbestendig.

Waarom bierglazen laten bedrukken?

Bedrukte bierglazen zijn het perfecte relatiegeschenk en zeer geschikt als promotiemateriaal. Ze worden regelmatig gebruikt en zijn hierdoor een uitstekend geschenk. Door bierglazen te bedrukken heb je een promotieartikel wat altijd gebruikt wordt, hierdoor ben je blijvend in beeld. Zelf tijdens het drinken van een glas bier! Bierglazen met logo kunnen zeer interessant zijn bij het samenstellen van een welkomstpakket voor werknemers, collega's en leden. Ook kunnen ze worden uitgedeeld op beurzen en conferenties, om een ​​blijvende stempel achter te laten in de hoofden van partners en potentiële klanten en bij evenementen of festiviteiten zoals het eindejaarsfeest, de verjaardag van uw klant of die van uw bedrijf.

Bierglazen bedrukken voor op het eigen kantoor is ook een optie. De vrijmibo is een mooie traditie, voor zowel collega’s als zakelijke relaties een ontspannen moment om de week door te nemen. Niks mooiers om dan een uniek bierglas in handen te hebben. Verras vrienden, collega’s en bezoekers met een bierglas dat straalt met een eigen logo. Laat bierglazen bedrukken om net dat beetje extra op tafel neer te zetten. Dat is gegarandeerd een glas om nooit te vergeten! Gratis publiciteit door bierglazen te bedrukken? Bierbrouwerijen, café's, hotels, event organisaties en talloze andere bedrijven zijn je voorgegaan. Overal pronken bierglazen met logo dagelijks op tafel. Het zet uw merk kracht bij en laat uw gasten ultiem genieten van hun biertje. Goed glaswerk zorgt er namelijk voor dat het bier in optimale conditie gepresenteerd wordt,

waardoor de smaken perfect tot hun recht komen. Het bedrukken van je bierglazen maakt de beleving helemaal compleet.

Bierglas bedrukken; hoe werkt dat eigenlijk?

Een bierglas bedrukken met een eigen logo is al mogelijk vanaf kleine oplages. Vanaf 36 stuks is er al een glas dat je nog persoonlijker kan maken. Door het te bedrukken met een design in bijna elke gewenste kleur krijgt een glas direct meer uitstraling. Bij de bedrukking van glaswerk maken we gebruik van 2 productietechnieken:

Directe druk (ook wel zeefdruk genoemd) is de meest gebruikte productietechniek bij glaswerk. Het glas wordt rechtstreeks bedrukte met een keramische inkt (gemalen glas voorzien van kleurstof). In het drukproces maakt men gebruik van een zeef om de kleuren te verspreiden. Wanneer het glas bedrukt is, gaat het door een oven met hoge temperatuur, en wordt de bedrukking ingebrand. Bij transferdruk gaat het proces anders. De keramische inkt (gemalen glas voorzien van kleurstof) wordt op speciale witte papieren vellen gedrukt. Daarbij moet rekening gehouden worden met een droogtijd tot wel 4 uur per kleur. Na het droogproces wordt de print van de transfer vellen losgeknipt en in een waterbadje gelegd. Hierdoor komt de keramische inkt vrij van het papier. De keramische inkt wordt daarna manueel op de juiste positie geplakt. Uiteindelijk gaat het glas in de oven om de bedrukking in te branden. Beide technieken zorgen voor hoogwaardige kwaliteit waarbij het logo samensmelt met het glas.

Voor dit product hebben wij een vector-bestand nodig om de printkwaliteit te waarborgen. Bierglazen laten bedrukken op HelloprintConnect gaat makkelijk en zonder moeite. Wij helpen graag om elk idee tot een perfect resultaat te brengen. Bierglazen bedrukken was nooit zo makkelijk!

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Wijnglazen

Water- en frisdrankglazen

Champagneglazen

Glazen flessen

Whiskey- en shotglazen