Restaurant

Maak een succes van je promotie met ons assortiment van bedrukte producten voor jouw Restaurant bedrijf! Wij hebben alles wat je kunt bedenken en meer. Denk anders en creatief en je bent zeker van het binnenhalen van klanten.

Tafelen

Kleed de tafels mooi aan en voorzie je gasten van alle gemakken. Met jouw persoonlijke logo of ontwerp erop, zal niemand je vergeten. Zo maak je de beleving pas echt compleet!

Menu's en menukaarten

Een goed restaurant heeft ook een goede menukaart nodig. Ontwerp je eigen menukaarten in stijl en laat je klanten weten hoe lekker je eten is.

Placemats

Becherm je tafel, maak het schoonmaken gemakkelijker en breng je merk onder de aandacht! Ook een unieke manier om je menu te laten zien, volledig naar jouw wens.

Onderzetters

Bescherm je tafels en laat je merk zien, allemaal tegelijkertijd met gepersonaliseerde onderzetters.

Tafelkleden

Versier je tafels met je eigen ontwerp, bedrukt op geweldige tafelkleden! Een groot voordeel is dat ze je tafels ook nog eens schoon houden.

Tafelaccessoires

Servetten, onderzettens, prikkers... kies maar uit! Vind hier alle accessoires voor op tafel voor extra service en waarde.

Kartonnen bekers

Serveer drankjes aan je relaties in kartonnen bekers. Het is de perfecte kans om je merkidentiteit te laten zien en milieuvriendelijk te zijn.

Tafelkaarten

Bied kortingen aan, doe aanbevelingen of geef aan welke tafels vrij zijn met bedrukte tafelkaarten.

Glaswerk

Bedrukte glazen laten een goede indruk achter bij klanten. Vind het perfecte glas voor jouw bedrijf!

Bartenders & bediening

Zorg ervoor dat je personeel er op hun best uitziet en alle benodigdheden op zak heeft. Maak gebruik van de mogelijkheid om ook in de kleinste details zichtbaar te zijn!

Flesopeners

Premium pennen

Notitieblokken

Schorten

Budget poloshirt

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Parasollen

Afhaal & bezorgproducten

Keukenaccessoires

Op zoek naar glazen en flessen die bij je bedrijf passen?

Bekijk hier onze collectie glaswerk en onderscheid je tot in de details. Promoot jouw bedrijf op kristalheldere wijze!