Bierviltjes & onderzetters bedrukken

Voorkom kringen én maak reclame:
Bedruk bierviltjes en onderzetters!

Kies je favoriet

Onderzetters

1000 stuks voor € 150,87
€ 0,15 per stuk

Herbruikbare onderzetters

1000 stuks voor € 87,65
€ 0,09 per stuk

Eco onderzetters

1000 stuks voor € 100,11
€ 0,10 per stuk

Ontdek ons horeca aanbod!

Van menu's en tafelkleden tot werkkleding en glazen, wij hebben alles wat je nodig hebt en meer! Altijd hoogwaardige producten voor een betaalbare prijs.

Bedruk je eigen onderzetters

Onderzetters met foto of logo

Ontwerp jouw eigen onderzetters met een opvallende foto of jouw eigen logo. Het was nog nooit zo eenvoudig als met HelloprintConnect, geef je gasten een bedrukte onderzetter om te onthouden.

Bierviltjes met speciale afwerking

Als je nadenkt over het bedrukken van unieke bierviltjes, houd dan rekening met deze 3 kleine, essentiële tips:

- Bierviltjes met foto vallen meer op dan een bierviltje met eigen logo. Creëer originele en kleurrijke afbeeldingen om de aandacht te trekken!

- Voeg een eenvoudige, boeiende boodschap toe aan de bierviltjes die je laat bedrukken en kies zorgvuldig welk lettertype je wilt gebruiken. Ga voor dikke lijnen die opvallen!

- Houd de specificaties in gedachten bij het maken van jouw onderzetters met foto, logo of tekst. Het is belangrijk bij het uploaden van je afbeeldingen, zodat je onderzetters gelijk perfect zijn!

Onderzetters voor bar of restaurant

Als je een bar, pub of nachtclub hebt, wil jij zeker je onderzetters bedrukken op een opvallende manier zodat je gasten ze duidelijk zien. Wellicht kies je sneller voor bedrukte bierviltjes dan glazen onderzetters. Heb je een café of restaurant? Kies voor de bedrukte onderzetter die het beste bij jouw uitstraling past. Vergroot de zichtbaarheid van je merk en laat duurzame onderzetters met foto of tekst bedrukken die je vaker hergebruikt. Past een bierviltje met eigen logo beter bij jouw huisstijl? Met deze klassieker zit je nooit verkeerd!
Welk type horeca gelegenheid je ook hebt, met een onderzetter worden je tafels beschermd en zullen je gasten je niet snel vergeten!

FAQ - Veelgestelde vragen over onderzetters

Van welk materiaal zijn onderzetters gemaakt?

Bij HelloprintConnect vind je bedrukte onderzetters met veel verschillende materialen zoals viltkarton, biologisch afbreekbaar karton, plastic en papier. Maar wees niet bang: We werken er hard aan om meer materialen, afwerkingen en ideeën toe te voegen zodat je meer verschillende onderzetters kunt laten bedrukken - het is nog maar het begin van de reis!

Hoe dik zijn bedrukte onderzetters?

We weten wat je denkt: Je bent bang dat als de onderzetters niet dik of sterk genoeg zijn om vloeistoffen te absorberen, ze vlekken op tafels of oppervlakken kunnen veroorzaken! We kunnen je gerust stellen. Naast hun sterke absorptievermogen, zijn de gepersonaliseerde onderzetters van HelloprintConnect verkrijgbaar in verschillende diktes, afhankelijk van wat het beste bij je past. Elke onderzetter is gegarandeerd voor maximale functionaliteit: De kartonnen bierviltjes zijn bijvoorbeeld ongeveer 1,5 cm dik, terwijl de plastic onderzetters tussen de 0,5 en 1 mm zijn.

Hoe lang kun je bedrukte onderzetters gebruiken?

Het hangt allemaal af van het materiaal dat je kiest, maar over het algemeen zijn onze bierviltjes duurzaam! Kies je bijvoorbeeld voor vilt of kunststof, dan hebben ze het voordeel dat ze meerdere keren kunnen worden hergebruikt en zijn ze bovendien wasbaar. Ze kunnen worden schoongeveegd met een doek (maar niet in de vaatwasser). Onderzetters van vilt en biologisch afbreekbaar karton zijn bijzonder absorberend dankzij hun poreuze samenstelling en bij zorgvuldig gebruik, kun je ze meer dan eens gebruiken!

Wat zijn de beschikbare vormen van speciale onderzetters?

De vormen die momenteel beschikbaar zijn voor het bedrukken van onderzetters zijn rond en vierkant. Dat weerhoudt ons er niet van om je te geven waar je naar op zoekt bent. Heb je een ander idee in gedachten? Vraag dan een offerte aan en wij komen binnen 24 tot 48 uur bij je terug met de oplossing die je zoekt! 

Wat zijn de afmetingen van bedrukte onderzetters?
Afhankelijk van het type onderzetter dat je kiest, zijn dit de verschillende beschikbare maten:
- Kies je voor bierviltjes of ecologische onderzetters, is er keuze uit vierkant met een afmeting van 93x93 mm of rond met een diameter van 100 mm.
- Kies je voor kunststof onderzetters, dan kun je kiezen voor vierkant formaat met een afmeting van 98x98 mm of rond met een diameter van 95 mm.
- Kies je voor bierviltjes van vilt, dan vind je deze in een rond formaat met een diameter van 98 mm.
Hoe kan ik onderzetters bedrukken bij HelloprintConnect?


Je onderzetters bedrukken was nog nooit zo gemakkelijk! We hebben de productpagina op een eenvoudige en intuïtieve manier gestructureerd, het enige dat je hoeft te doen is de trechter te volgen: Kies het formaat, de afdrukoptie, het aantal en de gewenste leveringsdatum, en je bent klaar! Het enige wat je hoeft te doen is het product aan de winkelwagen toe te voegen en te betalen. Een fluitje van een cent, niet?

 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in...

Placemats

Menukaarten

Eco wegwerpbestek