Spandoeken en banners bedrukken

Spandoeken voor binnen en buiten, wij hebben het allemaal. Zorg dat je product of bedrijf groots gezien wordt met buitenreclame.

Onze meest populaire spandoeken

Wij hebben alle spandoeken voor binnen en buiten die je je maar kunt wensen. Zorg ervoor dat jouw bedrijf wordt opgemerkt op een grootse manier! Met aangepaste spandoeken zorg je ervoor dat de informatie niet wordt gemist!!

Standaard spandoek

1 stuks voor € 27,27

Bouwhekdoek

1 stuks voor € 59,28

Hekwerkbanner

1 stuks voor € 20,32

Duurzaam spandoek

1 stuks voor € 32,49

Roll-up banners en gevelbanieren

Kies van staande roll up banners, X & L banners of vraag alle aandacht met een gepersonaliseerde gevelbanner!

Roll-up banners

1 stuks voor € 37,94

Premium roll-up banner

1 stuks voor € 49,02

Deluxe roll-up banner

1 stuks voor € 70,83

X-banner

1 stuks voor € 47,71

Gevelbanieren

1 stuks voor € 291,99

Festival en evenement spandoeken

Wil je een grote impact maken en jouw boodschap laten zien op een festival of evenement? Probeer dan onze collectie grootformaat banners!

XL spandoeken

Vanaf: € 17,49

Spandoek met frame

Vanaf: € 86,99

Backdrop

Vanaf:€ 20,49

Steigerdoek

Vanaf:€ 3,41

Rond spandoek met frame

Vanaf:€ 23,40

Festivaldoek

Vanaf:€ 28,99

Speakerdoek

Vanaf: € 23,49

Festival en evenement spandoeken

Wil je een grote impact maken en jouw boodschap laten zien op een festival of evenement? Probeer dan onze collectie grootformaat banners!

Backdrop

Vanaf:€ 20,49

Steigerdoek

Vanaf:€ 3,41

Festivaldoek

Vanaf:€ 28,99

Speakerdoek

Vanaf: € 23,49

Banner bestellen, maar welk materiaal?

Een spandoek maken is eenvoudig bij HelloprintConnect, zeker met de ruime keuze die wij aanbieden. Zo is er altijd wel een optie die bij jouw wensen past. Maar let niet alleen op de omzoming en de ringen, want het materiaal van het doek is minstens zo belangrijk! Bij ons vind je een ruime keuze aan spandoek materialen geschikt voor jouw gebruik en budget. 

Veelgestelde vragen

Spandoeken zijn ideaal als het aankomt op effectieve reclame. Ze zijn te bedrukken met allerlei soorten ontwerpen voor verschillende doelen. Ons ruime assortiment biedt verschillende opties om spandoeken te gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een evenement op komst en wil je je bezoekers in de goede banen leiden? Ga dan voor hekwerkbanners! Heb je een nieuwe collectie binnenkort en wil je die promoten? Kies dan voor een spandoek maken, op eigen formaat! Opvallen in een drukke winkelstraat? Baniervlaggen zijn hier perfect voor! Wil je toch iets originelers? Bekijk dan eens onze skytubes.
 

De prijs van jouw spandoek hangt uiteraard af van het gekozen formaat, de materiaalkeuze en natuurlijk de afwerking en levertijd.

Voordat je jouw spandoek besteld, bedenk dan goed welk formaat en welk materiaal het beste bij passen bij jouw toepassing. Hangt de spandoek bijvoorbeeld op een locatie met veel wind? Kies dan een winddoorlatende spandoek. Ben je eruit? Plaats dan jouw bestelling bij HelloprintConnect. Je kunt jouw ontwerp aan het eind van je bestelling aanleveren. Mocht je moeite hebben met het opmaken van jouw bestanden? Dan staat ons team voor je klaar!

This question also depends on the options chosen. Good news! Most of our banners can be delivered within one working day. Not in a hurry or want to save? Then choose a longer delivery time of, for example, 5 working days.

Allereerst, zorg voor een opvallend ontwerp. Felle kleuren en grote, duidelijke teksten vallen het meest op. Daarnaast is natuurlijk de grootte van belang. Hoe groter jouw doek, hoe meer mensen je zult aantrekken. Als laatste is de locatie belangrijk! Zorg dat jouw doek op een drukke locatie hangt. Last van veel wind? Neem dan een winddoorlatend doek!

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Vlaggen

Strandvlaggen

Reclameborden en panelen

Stoepborden

Strandstoeltjes

Parasollen