Wijnglazen bedrukken

Een goed wijntje moet gedronken worden in een goed glas. Maak indruk op de wijnliefhebbers met gepersonaliseerde wijnglazen.

Wit wijnglas ovaal

36 stuks voor € 269,55

Witte wijn glas - Allegro

36 stuks voor € 236,43

Witte wijnglas - Bouqet

36 stuks voor € 267,71

Wijnglazen bedrukken bij HelloprintConnect

Het is de op één na meest gedronken alcoholische drank. Geen tafel is gedekt zonder het bekende, ronde glaswerk en in een restaurant bestel je ‘er lekker een fles bij’. Wijn is heel ver ingeburgerd in onze cultuur en we kijken onbewust heel vaak tegen de glazen aan. Naast de bedrukbare karaffen, servetten en borden biedt HelloprintConnect tegenwoordig ook bedrukte wijnglazen aan! Van wijnglazen met tekst tot wijnglazen met eigen logo, je vindt ze in ons assortiment. Of het nu om mogelijkheid tot reclame gaat, je promotie voor jouw merk wilt maken of een groot feest geeft, een wijnglas bedrukken is zo geregeld en een permanent aandenken. Je kunt unieke marketing drijven naast perfect verzorgd bestek, ingelegde servetten en borden ook jouw glazen personaliseren. Dat is toch geweldig? En dan te bedenken dat één glas per dag nog eens gezond is ook…

Wijnglazen met tekst voor elke gelegenheid

Bijna iedere horecagelegenheid schenkt wijn. Dan is de keuze: doe je dat in de glazen van een ander, of laat je wijnglazen bedrukken en zorg je ervoor dat de branding van jouw zaak tot in de kleinste puntjes is verwerkt? Het zal jouw gasten namelijk zeker niet ontgaan. Ze zijn gewend aan wijnglazen met tekst, zoals de naam van het wijnhuis. Wijnglazen met logo vallen op, worden gewaardeerd en dragen bij aan de beleving van de gasten. En daar doe je het voor! Denk er maar eens over: zou je ooit insteekhoesjes met de merknaam van het bestek geven? Precies!

Een andere gave reden om een wijnglas met naam te laten maken, is voor een groot feest. Denk aan een Sweet 16, iemand die Sarah of Abraham wordt of bijvoorbeeld een nieuwjaarsfeest waar je veel tijd en moeite in hebt gestopt. Niet al het drukwerk gaat om naamsbekendheid, een doelgroep bereiken of je bedrijfsnaam/bedrijfslogo promoten. In dit geval dienen de glazen als de spreekwoordelijke kers op de taart, het pièce de résistance. Natuurlijk is het ook een leuk

aandenken voor al jouw gasten en kun je de glazen na afloop mee naar huis geven. Zo onthoudt iedereen de gezelligheid. Bovendien is de print ervan verzekerd lang te blijven zitten; de gebruikte druktechniek is de zeefdruk en deze is vaatvasser- en krasbestendig. Wel zo gemakkelijk als je iets aan iemand cadeau doet!

Ook verloofden vinden een wijnglas met naam, van elkaar of van beide, erg leuk. Het is een origineel aandenken en een stuk hipper dan het peper- en zoutstelletje dat je bij alle andere bruiloften krijgt. Met dit cadeautje kun je na de bruiloft gezellig zelf nog een fles opentrekken en proosten op het nieuwe bruidspaar. Daarnaast is een uitzet een mooi moment om een wijnglas te bedrukken. Je begint immers met niets en moet een hele inboedel bij elkaar rapen! Het is een mooi cadeau om aan iemand te geven en biedt meteen de mogelijkheid om het extra persoonlijk te maken. Dat is weer eens iets anders dan een klok, set washandjes of prullenbak!

Tot slot is een gala een hele populaire gelegenheid waarvoor mensen wijnglazen bedrukken. Daar waar veel alcohol wordt geschonken – en laten we eerlijk zijn – is het zeker de moeite waard om ook het glaswerk te personaliseren. Met eigen tekst, het logo of de datum van het gala wordt zelfs de horeca een hele persoonlijke boel. Zowel goed voor de beleving van het evenement als voor de stijl: een wijnglas blijft natuurlijk erg klassiek in uitstraling!

Welk wijnglas met naam is geschikt voor mij?

We kunnen met een gerust hart stellen: alle glazen zijn even geschikt in kwaliteit en duurzaamheid. De prints zijn zowel kras- als vaatwasserbestendig, waardoor je de wijnglazen met tekst niet apart, op de hand hoeft af te wassen. Vervolgens is het een kwestie van bedenken welke soort wijn je wilt schenken (wit of rood) en hoe groot je het glas wilt hebben. Bij HelloprintConnect vind je verschillende hoogtes, vormen en inhoud en weet je zeker dat er altijd iets tussen zit dat precies bij jouw wensen aansluit. Of je er nu tientallen, honderden of zelfs meer dan duizend wilt kopen, het bestellen is zonder moeite, zo geregeld!

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Bierglazen

Water- en frisdrankglazen

Champagneglazen

Glazen flessen

Whiskey- en shotglazen