Jassen bedrukken

Bedruk je eigen jassen en maak ze speciaal door ze te personaliseren met jouw merk of logo.

Onze collectie jassen

Softshell jassen

Basic jassen

Windbreaker jackets

Bomberjacks

Bodywarmers

Werkjassen

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Polo's

Truien

Jassen

Hoodies

Petten

Mutsen

Sportaccessoires

Interieurtextiel

Een jas bedrukken: daar word je warm van!

Als we het over custom kleding gaat, zullen we niet de hond de jas voorhouden. Zo, die grap is eruit. We bedoelen natuurlijk: een jas bedrukken is de perfecte manier om jouw merk én werknemers te beschermen tegen de kou. Met bedrukte jassen ben je ervan verzekerd dat iedereen in een gelijkt tenue loopt. Combineer deze met mutsen, truien of andere kleding en je kunt iedere temperatuur aan. Van bezorgers tot promotiepersoneel en bewakers: als iedereen een jas met logo draagt, wordt iedereen er beter op!

Jassen bedrukken: wat zijn de voordelen?

Je hoeft je nu niet meer tot klassieke jacks te beperken; onze collectie bedrukte jassen gaat van spijkerjassen tot regenjassen in alle kleuren, die bij alle broeken of rokken passen! Je hebt de mogelijkheid om jassen te laten bedrukken die volledig in line zijn met jouw merk – en dat merkt jouw doelgroep ook op! Niet alleen is het goed voor je naamsbekendheid, het straalt ook direct een homogeen beeld uit van jouw bedrijf. Je schept een aantrekkelijk, tot in de puntjes verzorgd beeld met jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de jacks.

Jassen met logo – of jouw design of bedrijfsnaam, natuurlijk – zijn een erg praktisch product om te bestellen. Je zorgt ervoor dat je in weer en wind een strakke uitstraling voor jouw merk hebt, voor mannen en vrouwen, regen of zonneschijn. Geen twee paar wollen sokken in dikke laarzen in de kou, maar één soort kwaliteitsjas met logo die jouw buitenpersoneel warm en vrolijk houdt. Welke plaatsing je ook hebt voor jouw crew, acquisitie van nieuwe klanten of het begeleiden van bezoekers gaat vanaf nu ook in de koude dagen geheel in stijl! Je zult merken dat de reacties van iedereen die in aanraking komt met jouw bedrijf positief zijn; je straalt verzorgdheid uit. Bovendien wordt het flink gewaardeerd door jouw personeel, omdat ze niet langer in alleen een trui buiten hoeven te staan. Niet alles draait immers om marketing, promotie en reclame. Happy employees means happy customers. Wat een jas bedrukken al niet

te weeg kan brengen!

Nu denk je wellicht: ik ben een klein bedrijf, ik wil niet direct voor een heel team jassen laten bedrukken. En terecht! Dat is precies de reden dat je bij HelloprintConnect ook eerst één stuk kunt uitproberen. Heel fijn om de kwaliteit de kunnen bekijken zonder extreme budgetten. Als het aankomt op textiel, heeft iedereen zijn eigen voorkeur. Enkel een logo of een ingewikkeld design, in zeefdruk, digitale druk of om te borduren: bij HelloprintConnect kan het allemaal. Upload jouw bedrijfslogo, design met bedrijfsnaam of ander ontwerp en wij zorgen voor de rest. Fijne materialen, haarscherpe prints met inkt die lang blijft zitten. Probeer het zelf maar uit!

Jassen laten bedrukken: waar let je op?

Jassen, vooral jassen met logo, zijn lastige producten. Maar niet bij HelloprintConnect! Allereerst staan we altijd voor je klaar als het bestellen niet helemaal gaat zoals je wilt, maar hier hebben we alvast een paar tips als het aankomt op jassen bedrukken:

- Bedenk welk model je wilt: omdat de keuze bij ons reuze is! Van softshell tot gewatteerde of zelfs in een bomber-model, je kunt ieder type jas bedrukken, precies zoals jij het wilt!
- Plaatsing: houd rekening met de grootte van jouw ontwerp, waar je deze wilt en met welke druktechniek. Je kunt alle varianten op de productpagina vinden, en als jouw keuze er niet bij zit, kun je altijd contact met ons opnemen.
- Zeefdruk, digitaal of borduren: hangt helemaal van jouw voorkeur en design af. Borduren kun je in maar één kleur doen, een populaire keuze voor logo’s of bedrijfsnamen. Deze techniek voelt erg premium aan. Zeefdruk gaat tot maximaal vier kleuren, zonder verloop. Deze print ligt iets ‘op’ de jas. Een digitale druk kan alle kleuren van de regenboog in één print stoppen en zit meer ‘in’ de stof.

Je ziet het: er komt best wat kijken bij jassen bedrukken. Maar, we staan altijd klaar om je te helpen en houden pas op als je jouw team in een passend jasje hebt gestopt!

Toch op zoek naar iets anders?

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen probleem! Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor een gepersonaliseerde offerte.