Keycords bedrukken

Keycords zijn een echte must-have voor je bedrijf. Zorg ervoor dat ze gepersonaliseerd zijn en bedruk ze met jouw logo!

Kies de breedte van je keycords

Keycords - 10mm

250 stuks voor € 351,06

Keycords - 15mm

250 stuks voor € 367,97

Keycords - 20mm

250 stuks voor € 384,36

Keycords - 25mm

250 stuks voor € 427,71

Kies je soort keycord

Koord lanyard met logo

50 stuks voor € 90,81

Koord met sleutelhanger

50 stuks voor € 110,81

Polskoord met sleutelring

50 stuks voor € 107,24

Geef je keycord een

PVC pasjes met boorgat

Vanaf € 0,24 per stuk

PVC pasjes met sleuf

Binnenkort weer online

USB sleutelhanger

Vanaf € 4,34 per stuk

Waarom bedrukte keycords ideaal zijn voor al je evenementen

Jouw succesvolle buitenevenement is net afgelopen. Je ziet al je medewerkers opruimen en terwijl je iedereen bedankt voor hun harde werk, besef je dat je hun ook wel meer kan bedanken. Bijvoorbeeld, met een leuk relatiegeschenk. Maar wat geef je dan?

Keycords bieden veiligheid in verschillende soorten

Keycords zijn een geweldige manier om veiligheid binnen je bedrijf te verhogen. Ze kunnen zowel ID's als een ander ontwerp dragen dat het identificeren van de drager makkelijker maakt. Denk bijvoorbeeld aan je bedrijflogo of -naam. Je kan hier bijvoorbeeld mee bepalen welke medewerker waar toegang tot heeft of van welk team de medewerker uitmaakt.

Zo zijn bijvoorbeeld onze full-colour keycords 20 mm voorzien van een metalen clip die makkelijk ID kaarten en lichte voorwerpen zoals sleutels en kleine zaklampjes vasthouden. Het maakt deze voorwerpen makkelijk toegankelijk.

Verder kun je jouw persoonlijke ontwerp, op basis van onze aanleverspecificaties, laten bedrukken. Dit kan vanalles zijn. Van logo's tot motto's, of zelfs een combinatie.

Hoe keycords helpen bij het verhogen van merkbekendheid

De meeste bedrukte keycords komen samen met een ontwerp dat laat zien waar iemand werkt, wat tegelijkertijd het bedrijf promoot. Daarom kun je bij HelloprintConnect verwachten dat er genoeg ruimte is om je logo of ander bedrijfsgerelateerd ontwerp te bedrukken, zodat de ruimte ideaal benut wordt.

Hoe kostenefficiënt zijn bedrukte keycords?

Als je op zoek bent naar een bescheiden maar toch bedachtzaam relatiegeschenk, zit je nooit fout met bedrukte keycords. Ze zijn niet alleen hoog in kwaliteit, maar ook scherp geprijsd. Je kan erop rekenen dat wij bij HelloprintConnect de behoeften van onze klanten op de eerste plaats zeten. We geven je een eerlijke prijsopgave en de snelst mogelijke levertijd.

Bij HelloprintConnect begrijpen we dat zakenrelaties erg belangrijk zijn. Daarom kun je op ons vertrouwen dat we jou helpen om die relaties goed te onderhouden. Neem contact met ons op als je verdere vragen hebt.