Sporttassen bedrukken

Lukt het nog niet helemaal om indruk te maken op je sportmaatjes? Nu wel, met je eigen bedrukte sporttas met jouw ontwerp of logo!

Sporttas standaard

Binnenkort weer online

Sporttas groot

Vanaf: € 15,86

Sporttas en rugzak in 1

Vanaf: € 126,18

Sport rugzak

Vanaf: € 48,38

Sporttas retro

Binnenkort weer online

Kom meer te weten over de Voordelen van Sporttassen

Sporttassen van HelloprintConnect zijn een krachtige manier om je belangrijkste sportartikelen mee te nemen. Met ons grote aanbod, kun je ervoor zorgen dat je het beste van zowel de prijs als de kwaliteit krijgt.

Deze sporttassen zijn veelzijdig en handig, en kunnen gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen. Met onze opties kun je er zeker van zijn dat je de juiste maat voor jou kiest. Een ander voordeel is dat je deze tassen in verschillende kleuren kunt bestellen, zodat je zeker weet wat het beste voor jou is.

Het is ook de moeite waard om je erop te wijzen dat deze printproducten in bulk kunnen worden besteld en binnen vijf werkdagen kunnen worden geleverd. Met het gemak van bestellen heeft u direct toegang tot efficiënte service en best-in-class sporttassen.

De top 3 zaken die je moet overwegen bij het kiezen van sporttassen

Het is belangrijk om jezelf perfect fit te houden, omdat je dan het meeste uit het leven kunt halen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel manieren om uw fitnessdoelen te bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen loopband krijgen en deze in het weekend gebruiken om te sporten. Je kunt ook 's ochtends joggen voordat je naar je werk gaat. Thuis trainen tijdens het bekijken van fitnessvideo's werkt ook.

Maar misschien is een van de meest efficiënte manieren om je fitnessdoel te bereiken wel naar een sportschool te gaan. Dat gezegd hebbende, is het essentieel voor je om te investeren in de juiste spullen, met name sporttassen. Laat HelloprintConnect, jouw expert in outdoor accessoires en print, praten over de top 3 kwaliteiten van ideale sporttassen.

Materiaal

Er zijn drie materialen die tegenwoordig veel gebruikt worden door fabrikanten van sporttassen en dat zijn canvas, nylon en leer. Terwijl leer zwaar kan zijn, kunnen canvas sporttassen op maat

 ook dienen als strandtas. Nylon sporttassen, aan de andere kant, zijn strak, waterdicht en duurzaam, waardoor ze een goede keuze zijn. Houd er echter rekening mee dat het materiaal van sporttassen ook de prijs bepaalt. Maak je geen zorgen, want wij bieden hoge kwaliteit en duurzame sporten gepersonaliseerde sporttassen aan voor een eerlijke prijs.

Design

Verschillende sporttassen hebben verschillende ontwerpen op basis van een specifieke activiteit. Zo zijn er bijvoorbeeld op maat gemaakte sporttassen voor CrossFit, Pilates, en of Yoga. Vraag je bij het kiezen van een ontwerp af hoeveel spullen je mee wilt nemen. Je moet ook rekening houden met kenmerken zoals waterdichtheid of extra vakken. Daarnaast moet je ook beslissen over de grootte van de tas die je wil hebben. Wil je een kleine handtas of geef je de voorkeur aan grotere tassen, die ook voor op reis kunnen werken? Wees gerust, met HelloprintConnect bieden we een breed scala aan designopties die bij jouw smaak passen.

(Schouder)banden

Een andere essentiële eigenschap die je moet controleren op jouw persoonlijke sporttassen zou de (schouder)band zijn. Bij het onderzoeken van de riemen moet je het altijd uitproberen en kijken of het comfortabel genoeg is. Voor velen zijn de gebruikelijke twee handvatten genoeg voor hun sporttassen. Aan de andere kant zijn er mensen die meer op hun gemak zijn met een enkele lange band om hun schouders te dragen. Ondertussen zijn er ook mensen die gewoon de voorkeur geven aan rugzakken met veel compartimenten. Verwacht dat onze aangepaste sporttassen in een uitgebreide selectie van riemen komen die jou comfort zullen geven.

Bij HelloprintConnect willen we onze klanten helpen hun doelen te bereiken. Wij zorgen ervoor dat de producten die wij aanbieden de kwaliteiten hebben die onze klanten zoeken. Als je van plan bent om een aangepaste sporttas te kopen, zorg er dan voor dat je ons eerst bezoekt. Ons online support team is beschikbaar van 8 uur 's ochtends tot 18 uur 's avonds op werkdagen en zal jou graag een redelijke prijsopgave en snelle levering geven.!

Katoenen tassen

Papieren tassen

Promotie rugzakjes

Rugzakken

Winkeltassen

Reistassen

Koeltassen

Schoudertassen

Documenttassen

Jute tassen