Beursmateriaal

Breng je stand tot leven met verschillende, persoonlijke beursmaterialen. Richt je stand in met opvallende banners, een beursbalie en product displays. Met een mooi, passend design versterk jij de propositie van je product of dienst. Deze betaalbare beursmaterialen trekken de aandacht van bezoekers en potentiële klanten om jouw stand te bezoeken. Dan ben jij aan zet om ze over de streep te trekken!

Stretchwanden

Beurswanden maken je beursstand, ze zijn de basis van je stand en geven je de kans om op te vallen. Design een gedurfd, passend ontwerp en maak indruk op alle bezoekers!

Beursbalies

Geef je bezoekers de beste ervaring bij je stand met gepersonaliseerde beursbalies. Gegarandeerd succes!

Roll-up banners

Ben je op zoek naar iets wat makkelijk te vertonen, verplaatsbaar én opvallend is? Bekijk ons aanbod van promotionele Roll-up banners.

Beurs accessoires

Wil je de finishing-touch geven aan je beursdag? Bekijk hier de meest praktische accessoires. Kom representatief voor de dag met buttons, gepersonaliseerde tassen, pennen en nog veel meer!

Statafels

De statafel is een uitstekend middel om een comfortabele plek te creëeren om je boodschap aan je bezoekers over te brengen. Maak 'm helemaal eigen met jouw design zodat bezoekers niet om je boodschap heen kunnen. Bekijk ons aanbod nu!

Kijk eens naar deze aanvullende producten

Reclamedrukwerk

Potentiële klanten trekken naar je stand is de eerste stap. Gebruik flyers, brochures en visitekaartjes om er zeker van te zijn dat ze je herinneren.

Relatiegeschenken

We willen allemaal geschenken, iets wat bedachtzaam is en doordacht. Zorg ervoor dat je merk herinnerd wordt met gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Gepersonaliseerde uniformen

Kleed je uniform samen met je team om je merk te representeren. Het is ten slotte het eerste wat potentiële klanten zullen zien.

Wat in gedachten te houden bij het organiseren van een beurs

Beurzen zijn een perfect platform om je merk onder de aandacht te brengen, aangezien dit soort evenementen jou de kans bieden om potentiële klanten te ontmoeten. In tegenstelling tot andere vormen van media, kunnen beurzen de exposure creëren die je bedrijf nodig heeft om de aandacht en verkoop te verbeteren. Dat gezegd te hebben, zijn er belangrijke overwegingen die je in acht moet houden voor een succesvol evenement.

Wat wil je met je evenement bereiken?

Het eerste dat je moet bepalen is het doel van je beurs. Als je bijvoorbeeld van plan bent om een kunst tentoonstelling te organiseren, dan is je doel misschien om nieuwe werken te promoten of misschien om meer aandacht te krijgen. Aan de andere kant, als je van plan bent om een handel of industrie beurs op te zetten, dan zou misschien een aantal van je doelen zijn het opbouwen van naamsbekendheid of het verwerven van meer contacten en leads. Door het identificeren van je doel, ben je in staat om na te denken over een plan dat zeker zal afstemmen op je bedrijfsdoelstellingen. Dit zal ook het planningsproces stroomlijnen en ervoor zorgen dat je niet verdwaalt in het proces.

Hoe ga je om met de logistiek?

De logistiek is een essentieel aspect van elk evenement. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat alles wordt geregeld, zoals het opzetten en afbreken van de stands. Het bepalen van de


aankomst- en vertrektijden van de bezoekers. Dit omvat ook dingen zoals de tijd dat ze beschikbaar moeten zijn en wanneer je de spullen nodig hebt. Afgezien hiervan omvat logistiek ook het uitzoeken hoe en waar je producten op het evenement worden tentoongesteld.


Gelukkig kun je op ons rekenen voor onze productdisplays van hoge kwaliteit. Wij hebben onze budget productdisplays, die gemaakt zijn van polyester en gewassen kunnen worden tot 30 graden. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bovendien worden ze geleverd met canvas draagtas voor gemakkelijk transport.


We hebben ook premium tabletstandaards die je volledig kunt ontwerpen met jouw merklogo of -kleuren voor esthetische waarde. Ze worden geleverd met een tablethouder die 360 graden kan draaien, zodat je de oriëntatie kunt veranderen voor jouw gemak. De lijstklem kan ook verschillende iPadmodellen houdem. Naast onze product display, kun je ook vertrouwen op ons om je te voorzien van een snelle levertijd, zodat je onze producten krijgt wanneer je ze nodig hebt.


Bij HelloprintConnect ben je er zeker van zijn dat wij alles hebben wat je nodig hebt voor je beurzen en tentoonstellingen. Neem tijdens kantooruren gerust online contact met ons op en ons team zal je graag van dienst zijn.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in...

Horeca

Evenementen & festival

Huis- en kantoordecoratie