Mokken bedrukken

Een fantastisch geschenk voor iedereen! Mokken laten bedrukken ter promotie van jouw bedrijf, om voor eenheid te zorgen op de werkvloer óf een gepersonaliseerde mok als uniek cadeau voor een vriend, familie of een collega. Bestel bedrukte mokken nu eenvoudig en snel!

Mokken met logo

Mokken met foto

Neem je je warme drank graag onderweg mee? Bekijk onze thermosbekers

Ben je op zoek naar geschenk dat jouw werknemers of klanten mee kunnen nemen onderweg, terwijl de koffie of thee lekker warm blijft? Bekijk dan nu ons ruime aanbod aan thermosflessen en thermosbekers.

Hoe een mok bedrukken jouw merk helpt!

Eerlijk zeggen: hoe vaak loop je naar jouw werkplek met als eerste gedachte: koffie (of thee)? Een slokje powerfood om de ochtend te beginnen en de oogleden wat beter open te houden. Je bent zeker niet de enige en juist daarom is een mok bedrukken hele handige promotie! Ze laten je van een moeizame maandagmorgen omschakelen naar de productieve maandag die de week aftrapt!

Zo’n life-saver als een koffiemok staat de hele dag op je bureau. Het helpt je om te onthouden dat je regelmatig moet drinken, zodat je voldoende gehydrateerd blijft. Het is het item waar je ogen naar afdwalen als je in gedachten verzonken raakt. Een mok met foto (bijvoorbeeld jouw logo of boodschap) is daarom super efficiënt als reclamemiddel. Niet alleen als promotie, maar ook als geschenk zijn mokken erg leuk. Op kantoor is een mok niet alleen een middel om jou de dag door te helpen. Collega’s of zakenrelaties zien hem ook, net als de kandidaat voor een sollicitatiegesprek die wat te drinken aangeboden krijgt. Een verzameling fotomokken draagt bij aan de sfeer en beleving binnen een organisatie. Een mok met tekst is een stuk aantrekkelijker dan een gewone witte mok – en is meteen een mogelijkheid om een goede indruk achter te laten. Mokken of bekers bedrukken is buiten een persoonlijk tintje ook nog eens aantrekkelijk voor de portemonnee. Het is een middel om binnen het bedrijf een bepaalde sfeer te creëren: de werknemer van de maand of een mijlpaal in de groei van de organisatie. Een mok bedrukken kan niet alleen een leuk cadeautje zijn, het kan zelfs uitgroeien tot een traditie! Een extra motivatie voor werknemers om die stap harder te lopen en een mok met foto te krijgen als aandenken. Een mok met tekst of met een andere opdruk is een eenmalige investering die jouw merk altijd zal laten zien.

Mok met foto – en welke details?

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur als het aankomt op koffie en thee. De een drinkt een biologisch drankje, de ander earl grey of juist een zwarte koffie. Welke voorkeur dan ook, een fotomok kan net dat ene beetje meer geven. De foto is belangrijk, maar ook: welke mok kies je voor welke voorkeur?

- Mokken van keramiek: een goede start voor de vroege ochtend. Ideaal voor iedereen die geen ochtendpersoon is. Laat een mok bedrukken met jouw logo of design, zo vertel je iedereen wat je wilt zeggen – zonder je mond open te doen!

- Espresso mokken: no-nonsense, deze mok krijgt je springlevend. Een espresso mok met foto is klein genoeg voor de snelle start van de ochtend en groot genoeg om de boodschap over te brengen. Ideaal voor een personal touch tijdens de lunch.

- Mok met gekleurde binnenkant: deze mokken zien er extra gelikt uit. Gemaakt van sterk materiaal en een gladde afwerking zijn deze mokken een aanvulling op ieder bedrijf. Laat de binnenkant bijvoorbeeld in de huisstijlkleur drukken!

- Kartonnen koffiebekers: geprint met veilige inkt, zodat het geen probleem is dat de bekers in contact komen met warme dranken. Je kunt deze bekers bedrukken om mee te geven en meteen te laten zien dat jouw merk aan het milieu denkt! Ideaal voor events, waar de plastic bekertjes normaal hun sporen achterlaten.

Voordelen van een mok met tekst of foto

Enig idee hoe vaak je deze week iemand met een mok in zijn hand hebt gezien? Waarschijnlijk niet, want het zijn er simpelweg te veel. Een mok met tekst gebruiken gaat verder dan alleen het praktische aspect. Een merk laat een mok bedrukken om hun promotie uit handen te geven: het gebruiken getuigt van goedkeuring en waardering van het merk. Een bedrukte mok is een geschikt middel om een product of dienst te promoten. Een mok met foto of tekst worden sneller meegenomen als je bijvoorbeeld naar een vergadering gaat. Een koffietje drinken is een sociale bezigheid, dus waarom niet een mok met tekst gebruiken om jouw boodschap over te brengen?

Deze bijna ‘word-of-mouth’-achtige strategie werkt voor iedereen; wie drinkt er geen koffie of thee? Je spreekt hiermee dus een brede doelgroep aan. Je kunt kartonnen bekers bedrukken als alternatief op een flyer of folder. Je hebt minder ruimte, maar de boodschap vliegt onder de radar door naar binnen. Mensen hebben er meer aandacht voor!

Een mok bedrukken is kiezen voor portable promotie. Het is een billboard dat mensen overal mee naartoe nemen: naar werk, in de trein of naar school. Een koffie of espresso is nooit meer dan een paar centimeter van mensen vandaan, waardoor je altijd in het zicht bent. Een mok met foto is dus niet alleen voor de eigenaar, ook iedereen onderweg kan hem zien! Denk maar zo: het is een koude dag en je bent je handschoenen vergeten. Je handen zijn blauw van de kou, maar ineens geeft iemand je een bekertje koffie! De warmte ervan doet je goed en het merk dat erop staat krijgt meteen een positieve lading. Als je zoekt naar een unieke en goedkope manier om jouw merk te promoten, is mokken of bekers bedrukken een goede optie. Het fleurt de ochtend van de eigenaar even op en, toegevoegd voordeel, wordt overal mee naartoe genomen! Dubbel effect voor een lage prijs dus.